reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Niedawno wróciłam od rodziców - ale mi się nic nie chce.
Myślę wejdę na forum poczytam i co widzę???? Dyskusję o meczu piłki nożnej:-D:-D:-D Aź mój P z ciekawości jak mu powiedziałam włączył na mecz żeby zobaczyć o co chodzi:tak: Dziewczyny normalnie zadziwiacie mnie :tak: Ewaelinka coś czuję, że zaczną się w szpitalu "hurtowe" porody z tej ekscytacji;-)
Wybaczcie, że nie odniosę się do każdej z osobna ale włączył mi się tryb "nie chce mi się" jedyne co mi się chce to spać
Miłego wieczoru kochane i proszę się nie rozpakowywać

Odwiozlamnn jasia na pociąg. To teraz byle do poniedziałku nie rodzić.oczywiście jak tylko weszlam do domu zaczelo mnie kłuć...no nic idę spać.do rana :-)

No to fajnie dzis byc Niemcem ;)

Przespalam gole nr 6 i 7, ale potem niestety musiałam zaczac odciagac mleko.
Chyba juz koło litr dziennie robię. I juz mam dosyc, a to nawet nie poczatek.

Spokojnej nocy!

To strasznie krótka ta drzemka była;)

Dobrej nocy. Ja jutro do lab idę i tego gbs pobrać , a potem może jakiś shoping w klimatyzowanej galerii?Jutro mam obstawę więc mogę wypuścić się trochę dalej ;) sama nie wiem co ja z tą wolnością zrobię...

Jak się skończyło? Co za paskudna noc... Gorąco jak w piekle. Do tego jak na złość siku cisnelo a muszę wziąć do badania,więc trzymam....
Madison- to żeś sobie mleczną drogę wypracowała :-) super,choć wiem że takie ściąganie to zajmująca sprawa...

Gorgusia...witaj w klubie. Ja nie śpię i sikać mi się chcę, a muszę wstrzymywać co najmniej do 7, bo tej idę oddać.

reklama
Hej hej :-)

Oj to pełnia napawa nadzieja ;-)

Ja meczu nie ogladalam.. te upaly mnie mecza strasznie :sorry2: i poszlam spac..

MADISON no pieknie laktacje rozkrecilas :-) ale od pt bedziesz dziewczynki przystawiac?

GORGUSIA u mnie gdyby nie wiatrak to masakra by byla w nocy..

ASIOŁEK coz za wiedza na temat spirytusu ;-)

CARINE słodki ten Twój synus :tak:

MONIA ja chyba wiekszosc ostatnio ma tryb 'nie chce mi sie'

EWAELINKA jak tam? A szompital tak jak u nas hotele :-D

Ojj musze pogadac z moim G.. moze tez skoczymy do jakiejs galerii na shopping :-)

Miłego!

Do góry