reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam sie z rana ;) Zaraz mykam do POLO bo dzis w promocji pampersy z Pampers i do teho chusteczki nawilzajace gratis ;) wiec warto kupic, bo sa po 30 zl. Pozniej sprzatanko bo odwiedza nas popoludniu polozna wiec chatka musi lsnic a len jest niesamowity wrr.. :)

Matruśka a ile tych pampersów, bo ja kupuje normalną paczkę po 22zł.

Dzień dobry w ogóle. Od wczoraj od wieczora wszedł mi ból w plecy i siedzi skubany do dziś. Meczu z mężem nie dooglądaliśmy, bo już i tak wiadome było kto wygra. Szkoda mi tych Brazylijczyków. Znów zaczyna się upalny dzień. Zapowiadali deszcze i burze i nic nie naszło.... bu.

A powiem Wam ciekawostkę. Wczoraj byłam na szkole rodzenia. Położna powiedziała, że w zeszłą sobotę był taki nawał rodzących, że kobiety z Lublina (a mamy tu tylko lub aż 4 szpitale) odsyłane były do pobliskich Bełżyc lub Bychawy. I ogólnie w każdym w szpitalu wprowadzono zakaz odwiedzin na salach, bo kobiety już na korytarz leżały... Muszę koniecznie przeczekać ten gorący okres :-)

Witajcie dziewczyny z rana ;)
Czytam was ale jakos brak mi sil na odpisywanie i jakos tak mi sir nie chce, mam mega lenia, leze z Igorem w lozku, m juz w pracy a mi sie naprawde nawet umyc nie chce ;p
Doczytalam tylko o Kami wiec trzymam kciuki oby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku!&&
Madison widzialam z w piatek juz bedziesz miala rodzinke w komplecie w domu, super wiadomosc !
U mnie leci 33 tc ale mam juz serdecznie dosyc, upaly nie sprzyjaja, ciagle cos boli niewiem czy wy tez tak macie, a to zebro boli mnie prawe, a to biodro lewe, o plecach juz nie wspomne. Spac nie daje ehh chyba mam dzis dzien marudzenia. Czekam tylko az ciaza bedzie donoszona i biore sie za roboty w domu moze to pomoze wywolac wczesniej porod, bo przenosic napewno nie chce. Igora przenosilam 5 dni i strasznie mi sie dluzyly te dni.
Uciekam moze chociaz wstane aby kawke sobie zrobic ;)
Pozdrwiam

Witam I Uciekam. Jestem padnieta.. Nie dosc, ze zmeczona to druga noc nic nie spalam a dzis zas ciezki dzien.. Nie wiem jak podolam :-(

Martuska te zielone najlepsze.
Witam U mnie noc też oczywiście z przerwami, już dawno nie przespalam całej. Do tego już trzeci raz przylapalam kota jak spał w łóżeczku, no zaszczele ją. Moje usta nadal jakieś takie Pamelowe, wyglądam śmiesznie. Brzucholek mi opadł i zrobił się jakiś bardziej wypukły.
Dzięki dziewczyny za wsparcie w sprawie tego że nie powinni odesłać mnie ze szpitala, ale i tak mam stresa. Co tu dziś robić?

reklama
Witam z rana. Wyjątkowo wczoraj oglądaliśmy mecz, ale dopiero od przerwy,gdy usłyszeliśmy wynik. Totalna miazga. Wyjątkowo też nie chciało mi się dzisiaj wstać(może przez komary,które nie wiem skąd latały mi nad głową).
Dzisiaj u nas chyba trochę chłodniej(póki co), słońca nie ma, bo co chwilę chmury wychodzą.

Carine kochany ten Twój synuś.

Dzisiaj ktoś wizytuje? Jesli tak, to powodzenia.

Do góry