reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Dzien dobry z kawka , spac mi sie chce a tu dzionek trZeba zaczac . Dzis mi sie zapowiada dzien w biegu dobrze ze m. jest to mi troche zalały ostudzi .:-) Ja odkad spie przy wiatraku to nawet sie przyrzucam koldra.;-)

Pobudke moje najmniejsze dziecko dzis mi niezla zafundowalo . Najpierw sie krecila a potem jakich karkolomny przewrot zrobila az z jednej strony plaski brzuszek mialam . Jak ona teraz lezy .... :-D

Pelnie .. Oj dzieje sie wtedy na porodowkach . Polozna mowila ze to najgorszy okres bo wszystkie ktore moga rodza . A ja wtedy na porodowce pod obserwacja bylam . Oj i sie nasluchalam , ale dzieki temu nauczylam sie oddychac jak trzeba zeby mniej bolalo. Ciekawe ile z tego pamietam.:-)

reklama
dzien dobry. moj pierwszy samotny dzien, całą noc sniło mi się takie powtarzające się "pyk", ze wody odchodzą, no zmęczył mnie ten sen.... w planach mam siedzieć cały boży dzień w domu,bo u nas mimo codziennego deszczu i burz jest znowu ukrop-32stopnie na dzisiaj ;/ bleeee
mam dla was "prezent" Real-Time Lightning Map :: LightningMaps.org
żebyście były na bierząco :D mnie ta strona zachwyca, nie musze patrzec za okno i wiem gdzie burza wali :D a kiedy pełnia najbliższa?? a sprawdziłąm w sobotę 12...aj stracha mam. boje sie serio,ze bede musiala jeschac do szpitala bez jasia. Bo moj jasio to taka moja "pocieszna pierdoła" ale o dziwo jak ja histeryzuje,to on opanowany. a tak mam do towarzystwa kolezankę, dzieci jeszcze nie ma i poród ją przeraża (a pewnie i brzydzi czego glosno nie powie). no nic.

i mam pytanie. jaki ja mam wziac ze sobą dowod ubezpieczenia? bo poprzednio to byłam w KRUSie i sprawa prosta,swistek czlowiek ma,a teraz jestem ZUSowa i nie wiem RMUA czy coś innego?

FIUUFIUU - teraz to nic, jest eWUŚ czy jak mu tam i muszą miec wszystko w systemie.
Jesli nie ufasz porzadkom NFZ to RMUA świeże mozna wziąć.

Fiuu to byle do poniedziałku :))))

Madison i tak jesteś geniuszem mlekowym jak dla mnie!!!

Naktusia ja się dowiaduję na bieżąco wszystkiego co jest potrzebne :)))) sama się zastanawiałam nad tym spirytusem cym się różni salicylowy od tego ze sklepu... :) a teraz już wszystko wiem :)

Gorgusia napisałaś o tej randce i mi się zamarzyła :)))

Martuśka u mnie wizyta położnej 16 lipca :))))

Sierpniowa no to widać, że upały i burze mają swój udział w rozwiązaniach ;)

Lilith podołasz ale nie przesadzaj :) Ty i tak jesteś mega aktywna :)))) ja jak CIę czytam to od razu mam ochotę pół domu odwrócić do góry nogami :)

Ewcol co do kota to ja musiałam wszystko prześcieradłami zakryć: wózek, leżaczek, fotelik samochodowy :) bo Małpa moja aby tylko mogła swój czarny sierciuchowy tyłek wsadzić :) i jeszcze pyskuje jak ją wyganiam :)

Dzień dobry... u mnie pogoda bez zmian... wczoraj lekko powiało i to już chyba wszystko na co mogę liczyć.. zaraz idę śledzić mapę pogody :))))
Wczorajszy mecz oglądałam do 6 bramki :) potem poszłam spać :)

Z tą sytuacją Brazylii to wszystko jest rzeczywiście nieciekawie... ale przez to, że sędziowie sprzyjali tej drużynie pozbawili ją sympatii zagranicznych kibiców. Ja nieco śledzę te Mistrzostwa ... nie mam oczywiście pretensji do sędziów bo prawda jest taka, że biedny kraj zorganizował imprezę najdroższą w historii i były napięcia społeczne z tego powodu. Musieli więc nieco ttę Brazylię przeciągnąć aby uspokoić naród, którego szlag trafił na wieść o olbrzymich wydatkach... Natomiast sama drużyna była słaba. Myślę jednak, że w końcu przyszedł czas na sprawiedliwość sportową i Niemcy nie dali im szansy na krętactwo w żółtych kartkach, faulach itd. a sędziowie też byli sprawiedliwi więc mecz ukazał jaka w rzeczywistości była drużyna Brazylii. Niemcy wiedzili co ich może spotkać dlatego unikali niektórych sytuacji kontaktowych a te, które chciała sprowokować drużyna przeciwna były zgłaszane sędziemu... bardzo szybko.

A może któras warszawianka wybiera sie do Imid ?

Kurcze nie wiem co jest zaczely bolec mnie plecy na wysikosci bioder i ci jakis czas przenosi sie to na brzuch. Do tego mala mega aktywna i obija mi sie o kości lonowe az boli . Wydaje mi sie ze jest bardzo nisko. Oby do jutra do ktg i wizyty dotrwać .

Dzień dobry
Nienawidzę upałów :/
Dziś mam znowu szwagra, to wysłałam go z Agatką teraz na plac zabaw, bo potem to będzie tragedia. Wczoraj nie miała z kim iść i się wynudziła.

Fiufiu, mówisz, że pełnia w sobotę... ja wtedy kończę 37 tc i wstaje z wyrka heh.

Lilith, kobieto-wulkanie, zwolnij trochę!

Natkusia jak tam? Coś czuję, że przenosisz haha

Mnie się mała jakoś tak niemrawo ruszała, aż detektorem sprawdzałam, ale na szczęście tętno 147.

Madison, to zapasów zrobisz sporo dla dziewczynek :)

Spokojnego dnia kobietki.

ASIOLEK - mi sie wydaje, ze mistrzostwa to przede wszystkim maszynka do robienia kasy. Tak długo jak gra gospodarz atmosfera jest rewelacyjna, dla wszystkich, wiec sędziowie zawsze troche go faworyzuja.
Nie każdy naród ma tak jak my, ze cieszy sie niezależnie jak idzie, bo 'Polacy nic sie nie stało' i najwyżej kibicuje Niemcom, bo tam przeciez 'nasi' grają ;)

AGULA - nospe bierzesz? Jakby sie nasilalo to moze warto na ktg wczesniej jechać.

Ja nie wiem od czego ja taka zmęczona jestem, czy ta produkcja mleka tak pochłania siły...

reklama
Ja to nawet nie zdążylam zbadac tego GBS.
W pierwszej ciazy nie było.

Teraz podali małym po urodzeniu antybiotyk, jakis taki zestaw wczesniakowy. Dwa dniu pózniej po powtórce badań wyszło, ze jakiejkolwiek infekcji na szczescie brak i odstawili antybiotyk.

Do góry