natkusia no to co- jestem pewna,ze my wszystkie,co to takie byłyśmy zestrachane,to mozemy sobie odpuścić marzenia o rychłym porodzie. To tak kurcze przewrotnie zawsze jest. cieszę się,ze masz dobry humor i tyle atrakcji wczoraj!
ulika- masz ciekawe sny, mnie sie regularnie sni seks z rownymi ludzmi od aktorow,po sasiadow...to z tego braku seksu. moze powinnam wykorzystac jasia ale mi sie tak nie chce, sny mi starcza
wkasia-uuu pysznosci masz na obiad
asiołek- ten czas szybko zleci, juz niedługo
i tez juz widze myslisz jednotorowo. juz mamy z gorki :
sylwia- to mamy podobne menu- koniecznie na zimno, owoce i jogurty!
martyna o basen fajnie,fajnie
wypocznij i odciaż kręgosłup plywajac
ewcol- ty dzwoniłas do polic pytac sie co potrzebujesz?
anna- to ja ci zycze zrealiozowana planow na wlasny salon
fanie .anna a co twoj syn by chciał? moze lepiej sioe go zapytać?
AAAAA! Madison super, super!!!! no to teraz bedziesz matką na pełen etat z trójką w domu
bardzo się cieszę!!!
magda-to przygotowani apełną parą idą
atana-tobie tez udanego dnia na zakupach!
agula- bez nerwowo. spokojnie. ja nie kupuje nic niemowlakowi od brata. rzyjdzie czas na takie prezenty
no a my bylismy w urzedzie. pani byla bardzo zakręcona,bo jestesmy dosc specyficznym przypadkiem, drugie dziecko z tym samym ojcem,dziecko znowu obojga nazwisk, zapis w miescie w ktorym sie nie urodzi dziecko...kobieta się bardzo spociła
ale jaka formułke mi walnęła. czy jest pani swiadoma,bla bla bla, przyprowadzila pani biologicznego ojca dziecka poczętego lecz nie urodzonego i przed majestatem urzednika potwierdza pani,ze jest on ojcem dziecka (czy jakoś tak). bardzo mnie korciło powiedzieć NIE ale to tak z przekory tylko
i Dziękuję wszystkim Wam za życzenia
młodszy człowiek już nie bedzie, a szkoda