reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Te figle pewnie zgage potęgują :)

Moje się nie rozkleiły z dwóch powodów chyba :D w każdym jeden brzeg smarowałam wodą. I nie kleiłam ich palcami tylko takim plastikowym cosiem bo szybciej :) ręcznie to bym się zajechała ;D

Ooo K. mówi przez sen. Ale nie wyraźnie dzisiaj, to nie pogadamy ;D

reklama
Oszqrde mam podobny problem. Witaj!
i cześć całej reszcie!!!
Zagladam tu z nadzieja o jakis wiesciach od Kami lub Calthy. Niestety pozostaje tylko czekać na info co u nich.
Coraz rzadziej chodzę do toalety w nocy, bo tylko raz np. Dzis byłam. Tez tak macie?

Dzień dobry :-)
Ze wstawaniem mam tak samo. Coraz lepiej mi się śpi. Mam głupich sąsiadów... Już przed 7 zaczęli napierniczac młotkiem i piłą mechaniczna. Okno w sypialni musiałam zamknąć a takie fajne rzeskie powietrze jest....
Dziś mam m do 13 w domu.
Milego dnia wszystkim i dbajcie o siebie w te upały.

Jejku dziewczyny trzymajcie sie!!! Jeszcze troszke!!! Kami i Caltha dajcie znac co z wami..

Co do toalety to ja wam powiem ze ja przez cla ciaze jakos wytrzymywalam w nocy.. rzadko kiedy wstalam w nocy na siku moze przez cala ciaze to z 15 razy.. a tak to spie ;) ale za to rano jak M do pracy wstaje o 6 to szybko biegne przed nim hihi :) a tak to moj pecherz miesci wszystko ;)

Wczoraj wybralismy sie do mojej siostry na urodziny i najwieksza sensacja byly moje spuchniete nogi haha ^^ normalnie jak balony wygladaly :) precz duchoto!! Prosze o troszke deszczu!

Witam z rana. Też myślałam że będą jakieś wieści od dziewczyn. Musimy być dobrej myśli i.trzymać kciuki.
Mój Z o 7 wyszedł do pracy, jestem sama z dziećmi, może później jakieś jeziorko zaliczamy. Coś muszę wymyślić na obiad

Dobry! A ja za to dziś pierwszy raz niewstalam siku w nocy i peherz piecze jak powalony.
Jeszcze glupie sny mialam:maz zabral nasza gromagke na ukraine i zesmy odwiedzali jego znajomych. U wszystkih bylo milo przyjemnie dopuki niepojawila sie jego ex Larisa. No i zabral dzieci i poszedl do nie niej bo ona idealna uniwersytet skonzyla jak ona szczupla piekna blond ideal.

Ech obudzilam sie tak zaplakana ze jeszcze w lazience lzy same leca.

Myje sie i ide z fsiurem...

I ja się witam z rana..

stopy od wczoraj mam tak spuchnięte,że patrzeć na nie nie mogę. A palce w rąk bolą mnie jak bym miała reumatyzm, ciężko się nawet nimi rusza. Ranyy nigdy tak nie miałam:/

Kami dawaj znać co u Ciebie!!!!
Caltha Ty też,chociaż wiem,że pisałaś,że u Ciebie może być ciężko z internetem. Rozumiem,bo ja poza komputerem też nie korzystam z internetu w telefonie.
Anna ale masz sny...jak tydzień temu M był na delegacji, to też mi się śnił, niestety nie pamietam o co chodziło w tym śnie,ale też sie obudziłam cała popłakana.
Madison laktacja pełną parą!! i synek też pewnie przeszczęśliwy,że ma mamę tylko dla siebie:)

A ja dziś nad ranem miałam super spanie,nie musiałam się rano zrywać z małym do przedszkola,bo dziś został w domu(jedziemy na zaległy bilans 4-latka) ale za to on nie miał spania i obudzil mnie po 6:30...zaczynam się przyzwyczajać to pobudek w nocy i wczesnego stawania. Mały trening przed tym co mnie czeka:)

Hej hej
Ja dzisiaj już lepiej spałam, bo wiatrak chodził całą noc.
Znowu będzie upał dziś :/

Mam nadzieję, że u kami wszystko dobrze.

Ciekawe jak Ewaelinka...

Miłego i spokojnego dnia!

reklama
Cześć kobietki :-)
georgusia miałam podobnie jak Ty z rana. O 4:00 musiałam zamknąć okno, bo jakiś pijaczek postanowił pobuszować w śmietniku i poskładać wszystkie puszki....:baffled: Ale generalnie jestem wyspana.
Anna ja też ciągle chodzę głodna, ciągle podjadam coś z lodówki i nadal mam syndrom szukania "czegoś" po szafkach:-)

U mnie na razie zapowiada się ładny dzień. Jest pochmurno i fajne powietrze. Jak by tak było cały dzień, byłabym usatysfakcjonowana:-) Ach, no i też myślę co u Kami. Oby dobrze się ułożyło. Złapałam wczoraj stresa, że w sumie ja już mogę w każdej chwili rodzić, ale coś nie czuje się na to gotowa:-)
Kończę kanapki, dopijam kawkę i nie wiem co dalej robić :rofl2:

Do góry