reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

3800 i malenka :)
Moje dwie tyle nie maja ;) nawet z pieluchsmi i po jedzeniu bedzie mniej ;)

Ale wiem o czym piszesz CARINE. Dzis na oddziale było tez brand new baby, mamusia odpoczywala w pokoju po porodzie.
Wydawało sie takie małe, wiec jak zwykle zapytałam pielęgniarek ile waży (jak zwykle z nadzieja, ze moim niedaleko do tego). Okazało sie, ze ponad 3,5 kg :)

reklama
Madison jak ja dawno noworodka nie widzialam to dla mnie to taka malizna była:-) mój tez wielkoludem być nie powinien bo na usg teraz 2200 miał..raczej ponad 4 kg jak mój pierworodny miec nie będzie:-)

Madison - cieszę się, że w lepszej formie jesteś... no i że córeczki takie dzielne... mam nadzieje,że Natalcia ładnie będzie ssała z piersi, a potem siostrunia do niej dołączy

ja wyszorowałam kuchnię z nudów, w poniedziałek biorę się za całe mieszkanie
moje dziecko bardzo zadowolone póki co, jak do niej zadzwoniłam, żeby pogadać, odebrała z tekstem " no co chciałaś?" :-D czyli wychodzi na to, że mamusia bardziej stęskniona.... ale dobrze, ma towarzystwo, to jej czas szybko leci

co do chrzcin, Wiki byla chrzczona latem i miala białą sukieneczkę z rozowymi kwiatkami na krotki rękawek.... młody bedzie chrzczony zimą więc trzeba bedzie coś ciepłego kupić, ale to bedzie zwykle ubranko

Pozdrawiam :-)

Załączniki

• 1404585369975.jpg
    1404585369975.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 78
Hej dziewczyny - nie było mnie kilka dni ale na szczęście nikt nawet nie zauważył;-) Miałam strasznie podły chumor i ciągle płakałam i po prostu nie chciałam wam smęcić bo i tak było już wystarczająco złych emocji i stresu.
U mnie upały - na szczęście dzisiaj przeszła burza i powietrze lżejsze:tak:
Lecę Was poczytać.
Życzę spokojnej nocki i dziewczynki zaciskać nogi proszę.

Monia nie zgadzam siena Twoj podly humorek ,,,nie i juz ,,,,,teraz prosze o usmiech do monitora ,ale taki od ucha do ucha ze az zabki bede widziec :-D
Lzejsze powietrze pomoze !!!!!

Gorgusia ale d.... Z Ciebie !!!milej zabawy ale nie przesadz!!!!!

Wróciłam z domowki.jasio jeszcze został. Zjdlam chipsy i jakieś kuleczki czekoladowe i mnie muli nieziemsko...brzuch boli,oj trzeba bylo sobie darować. Matko jak ją sie w te upały źle czuję,psycha mi siada,nogi puchną i najchętniej to bym spała. Do tego zaczynam sie bać porodu i najchętniej bym mamusie za raczke trzymala całą dobę,albo jasia. Nosz maskra dzisiaj...

reklama
Gorgusia to chyba cos chlapla bo samochod podpiera ;-) zartoje. Sliznie wyglądasz. Co do chrztu ja malego chrzcilam zima pozyczalam taki gruby biały odswietny "dresik" a teraz wogule niewiem co z tym chrztem bedzie.

Ale dzis dzien. Maz skrecil kostke noga jak balon na pogotowie isc niehce uwaza ze wszystko w pozadku. Ja sie boje zeby krzywdy se biezrobil. Bo niedosc ze skrecona to glupek sprayem chlodzacym chcial psiknac i i zablisko dal i se odmrozil, wyglada jakby se do tego popazyl i bombla ma...

Do góry