Witam sie porannie.
zdazylam ogarnąć lekko kuchnie, nastawić pranie, wykąpać sie i leżę. Ostatnio dobija mnie gmeranie małej w cipce. Nie w pochwie tylko w cipce właśnie. Pewnie uciska jakis nerw i stad to uczucie, ale jest to okropne.
wczoraj miałam mega zgagę, ale len, gaviscon i rennie pomogło.
moja rada do dziewczyn z zapraciami. Picie siemienia lnianego mielonego codziennie. Pije od poczatku ciazy i nie wiem co to zaparcia. A w pierwszej miałam takie, ze szkoda gadać.
Sierpniowa a skąd wiadomo, ze masz zielone wody? To mozna stwierdzic wcześniej?
Iziis kciuki zaciśnięte
Agula82 tez nie mam dostępu. Moze jak ładnie poprosimy;-)
Madison cieszę się, ze sie odezwałas. Co do teorii neonatologów a ginekologów, to mi w poprzedniej ciazy pediatra powiedział to samo. I ze ginekologom zależy zeby utrzymać ciaze, a jakby cos z dzieckiem to od tego są właśnie neonatolodzy i pediatrzy (odnośnie przepisywanych leków w ciazy). Trochę to brzmi niefajnie, ile w tym prawdy tez nie wiem, takie cos usłyszałam.
mi laktacja po cc ruszyła szybko, to tez chyba sprawa indywidualna.
Edys im bliżej porodu tym bedą przepowiadacze bolesniejsze. Wszędzie piszą, ze mozna je momentami mylić z porodowymi. Wszystko rozbija sie o regularność i czy przechodzą po zmianie pozycji, kąpieli, Ew. Nospie czy apapie. Jak mijają to przepowiadacze, jak nie do szpitala.