reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ależ jestem wykończona, że tak optymistycznie zacznę :-p

Nogi mi do dooopy wchodzą bo od rana na nogach. Najpierw musiałam zanieść mocz synka do lab, zakupy w biedronce ( to ta przyjemniejsza część) :-p:-) Przy okazji kupiłam sandałki na koturnie hihi :-D

Obiadek zrobiony- naleśniki bo dziś sami z Domisiem jesteśmy to nie będę kombiować. Pranie zrobione, powieszone. I nareszcie łóżko woow :-)

Czekam na listonosza, może by w końcu moje adaptery do fotelika przyniósł.

Natkusia- Happy birthday Michaś :* !!! :-)

Marlenkus - to dodałam dwie sałatki, jedną lekką a drugą taką bardziej konkretną :-) Sałatkę grecką, każdy zna i lubi chyba :-) Na lato nie ma lepszej. Jest trochę modyfikowana, w oryginalnej nie ma kolorowych papryk np. :-) Druga to z ananasem i kurczakiem, też bardzo smaczna, na każdą posiadówkę robię, już chyba kiedyś podawałam tutaj przepis ale musiał przepaść bo do książki kucharskiej nie poszedł :-)

Natkusia sto lat dla.Michałka
Asiolek obiadek zacny mniam. U mnie dziś była dziczyzna I placki ziemniaczane, też pycha, tylko że ja nie mogłam jeść tych placówkom smażone co przy mojej diecie zabronione.
Carine czekamy na wieści co tam u ciebie?
Madison wiesz że zawsze tu będziemy jakby co

ale dzien...Zaczal sie tak fajnie.A teraz duchota taka ze oddychac niema czym. Co zalegne na kanapie bokiem odrazu zasypiam juz lepetyna dupa i niewiem co jeszcze od tego lerzenia boli.Chyba najwiekszym pocieszeniem jest fakt ze to juz lada moement i rodzimy kobity.Dobrze ze wiemy po co sie meczymy,ze takie cudenka potem z nas wyjda.
Natkusia na wizytowym pisalas o wyniku holtera.Jak wyglada u was to badanie.Bo ja go zazwyczaj nosze od 24h do nawet tygodnia i musze pisac kazda czynnosc jaka wykonoje w danym momecie.Na dzien da sie przezyc ale na tydzien to jest tak uciazliwe ze czasami mam dosc.A holter mam 4 razy do roku zakladany.
Pogonilam babcie z dzieciem i dzieciem sasiadow do parku niech pohasaja bo oboje w domach przed kompem siada a tak to wzieli pilke pokopia troszke.Wlasnie sie zastanawiam czy niewziasc czasem i nieporobic wam fotek tego co ostatnio pokupywalam.....hmmmm

Hej.

Dziekuje bardzo w imieniu Michasia za wszystkie życzenia :tak: :*

Ja wrocilam od kardiologa i moge rodzic SN :-)

Niestety dzisisj sie za duzo ruszalam i w efekcie strasznie boli mnie podbrzusze jak na @.. wzielam leki i na razie nie pomaga eh.. oby nic sie nie rozwinelo..

Nie mam sil ogarniac.. wpadne jak poczuje sie lepiej..

CARINE co sie dzieje? Uwazaj na siebie!

Asiołek, caltha, Atana dziękuję: * Niektóre znam w lekko zmodyfikowanej wersji, inne to absolutna nowość!;) Będę działać;)

Dziewczyny wylezalam sie i dzis juz ciut lepiej. Przynajmniej chodzic umiem. Wlasnie przyszla mi zupka z HiPP mlody ziemniak z marchewka haha ;) Czyli jednak z probkami u nich nie problem :)

Carine- trzymaj sie!!
Anna- fajnie ze piszesz! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry