reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Magda 37 - historia dobra bo się dobrze skończyła ale w tamtym czasie to na pewno żadnemu z nich do śmiechu nie było.
To ja też Wam opowiem historię moich sąsiadów :) Mieszkamy w bardzo małej miejscowości, do pobliskiego szpitala jest ok 25 km więc dramatu nie ma ale... zimą sytuacja czasem przedstawia się dramatycznie, drogowcy nie zawsze pamiętają o odśnieżaniu takich pobocznych, nie powiatowych dróg. I tak się właśnie stało, że żonie mojego sąsiada odeszły wody podczas jednej z takich właśnie hardcorowych zim, kilka lat temu Zapakowali się do autka i heja! - na szpital, ale - trochę pewnie z przejęcia, trochę z rozkojarzenia - jej mąż wpadł w poślizg, wylądowali w przydrożnej zaspie! To już nie muszę Wam tłumaczyć jak taki stres podziałał na ciężarną! Akcja potoczyła się błyskawicznie i tatuś sam musiał na tylnej kanapie synka odebrać :) Na szczęście mieli koce i pomoc nadjechała szybko i wszystko skończyło się happy endem :) ale emocji tamtego dnia chyba nie zapomną do końca życia

reklama
Ewaelinka dzięki za pomysł;-) Trochę pomogło, bo klej zaczął schodzić, ale zaczęło mi rozmazywać rysunki. Poszłam jednak Twoim tropem i użyłam... płynu dwufazowego do demakijażu oczu- rewelka, bo wszystko ładnie zeszło:-)
Ocet niestety nie podołał. Ale dziękuje za pomysły

sierpniowa zmywaczem do paznokci to zmyj, zejdzie od razu..z doswiadczenia wiem, ze plyny, woda nic nie daja a tylko wlasnie rozmazuja

ahh te historie z zycia wziete ale moze juz nie piszcie takich bo sie bardziej zaczynam stresowac:-p

czytam was i wszystko mi z glowy ucieka, co kto i jak..jakas rozkojarzona jestem dzisiaj

Ale ciężko za Wami nadążyć kobitki, ledwo nadążam z czytaniem :)
Magda17011 - nie miej do mężulka żalu, powiedział tak bo martwi się o Was, żeby wszystko było dobrze. Faceci maja tylko problem z subtelnym przekazywaniem informacji... Wrzasną zamiast spokojnie przytulić ale to ich "wada fabryczna" :) najważniejsze że intencje miał dobre - jesteście dla niego ważni. Ale rozumiem Cię bardzo dobrze. Od kiedy leżę czuję się też taka zbędna i niepotrzebna a zawsze taka aktywna byłam... ale PRIORYTETY :) trzymaj się

Kot oddany do szpitala. Jutro rano operacja. Ryczę jak głupia, bo nie wiem czemu boję się, że juz go nie zobaczę.

Oszqrde widzę, ze mamy podobny gust nie tylko co do imion:) Farba to Joanna płomienna iskra. Bardzo szybko sie jednak wypłukuje niestety, ale tak jak wszystkie rude wiec przestałam przepłacać za loreala i wole częściej farbowac. A taki jasny mi wychodzi, bo ja z natury blond wiec chyba to tez ma znaczenie.

Magda mąż sie pewnie mega martwi o Ciebie i dziecko. I zareagował tak z emocji pewnie. Nie przejmuj sie na pewno miał dobre intencje tak jak ty!

Monya współczuje bardzo, ale na pewno wszystko sie uda, a kociakowi ulży. Trzymaj sie!!!

Monya- zobaczysz, zobaczysz. Jeszcze siersciuch bedzie pewnie z kilkanaście lat Z Toba :) wyobrazam sobie Twoje zdenerwowanie, ale ten zabieg przyniesie mu ulgę. Przykre, ze akurat teraz musisz przez to przechodzić.
Bedzie dobrze!!!

reklama
Do góry