reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Monya biedny ten Twój kocurek:-( oby szybko mu przeszło
Fiufiu Tobie też życzę spokojnego weekendu:tak: miłego wypoczynku
Magda37 kochana współczuję tej nocki obyś miała okazję odespać
Ewaelinka ajnie, że jak coś to masz z kim małego zostawić - ja swoją małą (o ile wcześniej nic się nie wydarzy) zawożę na początku sierpnia i przywiozą ją do domu tal tydzień po porodzie a co planów to ja też nie zakładam z góry bo póżniej i tak wychodzi inaczej bo człowiek zaczyna panikować;-)
Atana mam nadzieję, że nie było kolejek i szybko poszło:tak:
Izis współczuję nocy - u mnie mały też miał taki dzień ostatnio aż zaczęłam panikować ale po czekoladzie i leżeniu na boku jakoś się obudził:tak:
Natkusia oj widzę, że nie tylko ja mam ostatnio takie dni co do dogadywania się z własnym facetem:sorry2:
Madison no to ciekawie, żeby własne wyniki trzebabyło "wydrapywać" to jest szczyt wszystkiego:wściekła/y: Doczytałam, że udało się to załatwić w innym miejscu bez papierologii i czekania - to fajnie a teraz &&&&& za wyniki:tak:
Wyczekany tulę kochana:-(
Martyna93 życzę udanego dnia i zakupów:tak:
Ulika nie czuj się winna co do leżenia bo to nie jest przecież Twoje widzimisię i pamiętaj, że Ty masz tak na codzień:tak:
Mexi u mnie też problem był z imieniem i też tydzień przed porodem mój P wybrał a teraz ja nie odpuszczam i dałam mu wybór co do dwóch i nie ma innej opcji:tak:
Katushka mój też ma teraz nocki - Kochana mam nadzieję, że dodasz zdjęcie :-)
Gorgusia Ty to jesteś udana z tą pracą ale skoro się dobrze czujesz i wszystko ok to dlaczego nie:-)
Sierpniowa to super że wreszcie jedzie łóżeczko pochwal się póżniej;-)

U mnie na razie spokój zaraz idę gotować spagetti no i czekam dziś na wieści ze szpitala od babci. Przewieżli ją do Krakowa i ma właśnie zabieg poszerzania żył. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Ona ma już swoje lata (70) i jednak to wszystko robi swoje.
Mała właśnie śpi, a ja staram się Was nadrabiać. Zmykam jeszcze na wizytowy i życzę Wam udanego dnia:tak:

reklama
Atana właśnie podobno chrapię jak ranny hipopotam , tak mówi mój ślubny ale ja mu nie wierzę buhahahhahha

Byłam dziś na ryneczku, spacerek krótki bo oszczędność materiału ma być , zakupiłam kilo agrestu (kwaśny jak licho a i tak niewiele zostało), oraz 2x staniki bezszwowe za 2zł za szt. Jestem rozrzutna na maxa.

Podczytuję co u Was i dobrze mi , że wróciłam do domu i mogę poczytać BB, w szpitalu nie miałam jak. Ja tez z tych z niską morfologią , z tego co widziałam na wynikach delikatnie się podniosła, po tym jak brałam Vita Miner Plus Mama teraz mam Novovit Duo z DHA. W środę mam wizyte zobaczymy co powie lekarka

gorgusia wyczytałam na forum ,że nie wcześniej niż w 38 tyg, podobno wiesiołek powoduje skórcze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A nie po to, żeby je mieć w odpowiedniej chwili? :p chyba o to chodzi :)

Pytanie, które zadałam mężowi w sklepie przy oczekiwaniu na spakowanie kosza "czy umiesz sobie wyobrazić jak to jest mieć pochwę?", chwila zastanowienia i odpowiedź "nie! Ale znasz kawał o tym jak Małgosia dostała okresu? Widząc krew pobiegła do Jasia, podniosła kieckę żeby mu pokazać co się dzieje. -Jasiu zobacz, co mi się stało? ! Jaś się zamyślił na chwilkę po czym odpowiedział - no na moje oko urwało Ci jaja!" Tak więc to jest wyobrażenie mojego męża o posiadaniu pochwy :D :D

Rozmowa na poziomie, nie ma co :D

Rozmowa nr 2: "-ooo murzyn! -co, chcesz pomacać? -nie, w Gdańsku było dużo mudzinów - aaa, to już się namacałaś?" ;))

Ostatnia edycja:
A ją dzisiaj od rana ganiam do toalety ewidentnie mnie przeczyszcza i stresa łapie...który tam mi na suwaku wyświetla,bo z tel.nawet nie wiem na jakim etapie jestem

reklama
Do góry