reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Cześć dziewczynki wieczornie...:)
Ja właśnie leże sobie w łóżeczku, zaraz pora iść pod prysznic, Nadusia już wykąpana, dziś siedzę z nią sama bo mąż pojechał z teściami na Hobbita:)

Dziś pojechałam do koleżanki na kawkę, koleżanka a w sumie niedługo żona mojego kuzyna, nie mogła uwierzyć w ciąże i powiedziała to dawaj zrób test, a ja mówię że robiłam już dużo ale zostawiłam w domu a nie będę jechać 8 km po testy. A ona to poczekaj i poszla po test do apteki, który zrobiłam o godzinie 17:)

Oto co ujrzała na teście:p
DSC_0127.jpg

Oczy takie O.O i mówi.... Jaaaa....będzie Bobo!:):)

Będzie będzie:p

Niestety na ich ślub się nie wybiorę bo mają we wrześniu a podejrzewam ze ja dopiero co po porodzie będę, to takiej kruszynki pod opieką nie zostawię:)

Załączniki

• DSC_0127.jpg
    DSC_0127.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Ewcia dziękuję .... zastanawiam się właśnie nad duphastonem. No-spę też mam więc w razie "W" sobie zapodam !!!
Jak na razie po szybkim prysznicu mi przeszło :tak:

okatkao ja zrobiłam sikacza dwa dni po terminie i był bledzioch...musze sobie kupić i siknąć-na pamiątkę...choć mam wynik bety-to też pamiątka :-)

BUZIAKI !!!

Witajcie kochane:-)
Malusiolka tulę mocno i zobaczysz, że będzie lepiej. Wiem co przechodzisz. Sama "przerabiałam" to 3 razy:-(
Witam nowe mamusie :-)
U mnie dziś baaaaardzo sennie i niestety mdłości mnie nie opuszczają:baffled:. Na szczęście mój P staje na wysokości zadania i bardzo mi pomaga. Choć ostatnio często na siebie warczymy:wściekła/y:
Przepraszam, że reszcie dziewczyn nie odpiszę osobno ale padam na pyszczek.

Maluś- przykro mi bardzo.
Witam nowe mamusie :-)
Dorcia- będzie ok. Ja duphaston biorę na własną rękę,bo dużo spokojniej się czuję. Weź i Ty jak masz. Nie zaszkodzi. Dbaj o siebie kochana.
Ja jestem taaaaka zmęczona... I nic nie mogę gotować bo mi nie dobrze. Dziś na kolację M zrobił tosty. Pycha. A teraz film i chipsy - pierwsze od dwóch lat ;-)
W pon wizyta i wciąż o tym myślę. Jedzie z nami moja przyjaciółka bo ma akurat wizytę. Też jest w ciąży i ma termin na koniec kwietnia :-)

Cześć dziewczyny

ja dzisiaj złapałam jakiegoś doła przez forumowe złe wieści :-( pojechałam z mężem do KFC odchamić się.. najadłam się jak prosiak, potem męczyłam się 2h bo było mi niedobrze a przed chwilą mnie przeczyściło :sorry2: eh głupia ja..

GAWIT cholerka.. myśl pozytywnie bo będzie dobrze :* na pewno będzie to trudny czas ten szpital ale dasz radę :tak:

EWCIA no jak to nie nadrobisz? Wiesz Ty co.. :-p no dziewczyny nam się tu rozkręcają ;-) fajnie, że jesteś!

MAĆKU ja sobie wyliczyłam termin na 2.08 bo miałam cykle 32-dniowe ale mój ginek podał mi datę 26 lipca jako termin. Maluch jest młodszy o ok 6 dni ale lekarz powiedział, że to się wyrówna z czasem (z Michałem też tak miałam) no a i tak wszyscy patrzą na termin OM, w szpitalu też. Więc ogólnie rzecz biorąc dzisiaj kończę 10tc ;-) A mimo tego, że mam termin na lipiec i tak czuję się sierpniówką i zostaje z Wami :cool2:

DORCIA ja miała takie bóle.. jak nie ma plamień to jak najbardziej to normalne :tak: no proszę Cię.. przeglądałaś już nasz kącik? Przeca już taka lista istnieje :cool2: mnie podejrzewałaś, że jako Mod nie zrobię takiej listy? :-p

witaj BETKA :-)

MARLENKUS a pewnie, że przyjmiemy :tak: witaj i rozgość się!

OKATKAO II kreski jak nic :-D

GORGUSIA u mnie to samo.. jak gotuję to mnie na wymioty zbiera :sorry2:

Zaraz kochane aktualizuję listę :-) sprawia mi to dużo przyjemności :-):-D

Natkusia widzisz nie doceniłam Cię ....sorry :zawstydzona/y::sorry2:
Wiesz ja nie ogarniam tego wszystkiego...tych wszystkich wątków ...jeszcze się uczę !!!
Uspokoiłam się troszkę ...luzuję...daje spokój mojej macicy...niech się rozciąga ! I niech się nie waży wyrzucić mojej fasolki !!!

Gdzie ta lista ...heee ??? Jakie jeszcze mamy wątki ???
Jak to wszystko ogarnąć ???

Natkusia- ja według Om też mam termin na 02.08. Ciekawe czy faktycznie tylko ten będą brać pod uwagę w szpitalu. Z Kacem tylko na ten patrzyli....
Według Om mam teraz prawie 10tc.

DORCIA oj dziołcha dziołcha :-p tutaj masz wszystkie nasze tematy Sierpień 2014 a lista jest tu https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2014-f548/lista-sierpniowek-bez-komentarzy-68998/ jak chcesz być dopisana (a myślę, że tak) to proszę o info na PW

GORGUSIA ja w pierwszej ciąży miałam termin z OM na 26 czerwca a USG 7 lipca i wszędzie gdzie byłam, łącznie w szpitalu patrzeli tylko i wyłącznie na termin OM więc teraz z lekarzem uznaliśmy, że te 5 dni różnicy nie jest dużo, pewnie się wyrówna i zostawiliśmy termin OM (26 lipca)

Natkusia dziękuję ...ciemna masa ze mnie,ale jak urodze to osobiście się walnę w łeb-obiecuję....ale w końcu po co się ma Natkusię !!!???

Gorgusia z moją córcią miałam termin na 2 sierpnia a urodziłam 8 sierpnia....sierpniowe dzieciaczki są the best !!!

reklama
Ja się przywitam dawno ale to dawno się nie odzywałam, pamiętać mnie mogą jedynie dziewczyny pierwsze z pierwszych :p
Aaaaaa jeszcze jedno zmieniłam nick to ja Zaanetkaaa :tak:
Narazie nie odpiszę każdej z osobna bo jakoś się jeszcze nie wdrożyłam (tyle tu nowych mamuś) ale postaram się częściej zaglądać.

Malusiolka- strasznie mi przykro,
[*] dla Aniołka

Do góry