reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ewciol - współczuję , ale przynajmniej możesz jeść bez strachu, że cukier znów szaleć będzie . Też nie znoszę tego zapachu , okropność ..

Madison - co ja bym dała by być teraz na narodowym …..:(

reklama
EWAELINKA tez sie martwie.. odezwij sie!

EWCOL o jej.. to rzeczywiscie skoki mialas ogromne! Bardzo dobrze ze dostalas ta insuline mimo wszysyko :tak: poradzisz sobie a do konca zostało mało :*

CARINE czekam na foto mebelków :tak:

CALTHA za 1,5h? Zagryzlabym tego dostawce :-D wspolczuje zgagi..

No to co.. Hiszpiania? ;-)

Dziewczyny nie sposob was nadrobic!! Tyle piszecie ze szok.
Ale widze ze Ewaelinka sie nie odzywa i czyzby cos sie dzialo?
Ewcol wspolczoje insuliny ale to wazne dla ciebie i dzidziusia, a juz nie wiele zostalo.
A ja dzis wyszlam do domki wkoncu. Cukier mam ok wczoraj najwyzszy mialam 108, wiec nienarzekam. W pon do gina ide i ciekawe co powie na wyniki.
Dzis jestem meega spiaca i rano zajrze. A co do meczu to moj m rowniez oglada i pije piwo, Igorek spi i ja rowniez sie ukladam do snu.
Milej nocy dziewczy ;)

a mój maz to siatkówke wlasnie ogląda...pilka go nie interesieren :-p
a ja biore przyklad z Justynki i tez idę spać bo jutro na uczelnie..trzymac kciuki co by poszło jak po maśle bo ja jakoś tym razem nie naumiana:-p dobranoc

Moj m gra w pile, oglada i wogole przeżywa hehe...Ja nie ogladam chyba ze gralaby Polska:tak:
U mnie w rodzinie nikt nie lubil i nie gral w piłkę i synek nasz chyba po mnie na zlosc tatusiowi nie lubi grac w nogę za bardzo heh...maz mówi ze moze corka będzie lubiła:-) No to sie okaże ale nie wydaje mnie się;-)

Ewcol współczuję insuliny ale skoro musialas sie meczyc drakonska dieta, ktora nic nie dawala to moze to i lepiej. Trzymaj się!

Ciekawi mnie co u Ewelinki! Czyżby juz coś sie zadzialo...? Może mecze oglada tylko;-)

Spoko... W mistrzostwach Europy tez chyba pierwszy mecz przegrali a i tak zdobyli mistrzostwo . Ale może wiek juz nie ten;)
Ja dopiero zaległam. Plan dnia jednak wykonany w 110%

Ostatnia edycja:
Ja byłam za Holandią :)

Co się dzieje u Ewaelinki?

Przeczytałam co u was. Już zasypiam. Kolejny dzień za nami... dobrej nocy!

reklama
Po całym dniu postaram się choć trochę nadrobić;) A więc do dzieła !!!
Asiołek teksty dzieciaków są najlepsze;) Fajnie to spisywać; ) A jeszcze lepiej czasami nagrywać;)
Martuska mnie co prawda nie boli, ale dziś spostrzegłam tam duże zmiany...
Magda, Natkusia myślę, że te paczki dojdą...tylko Ewaelinka nie ma teraz do tego głowy.
Kahaka któregoś razu przeglądając listę też zwróciłam uwagę, że jej nie ma...a często swego czasu pisała...
Nikitka to masz wenę na ten remont;)
Madison to pozazdrościć...ja muszę też już się za to pomału zabrać!
Sylwia to już do przodu ;) Ja w zasadzie zaczęłam od ciuszków i na nich skończyłam...ale już się rozglądam za resztą;)
Katusha już 35? Szok!!
WKasia pewnie mąż musi sobie tylko pogadać;)
Ojaka najlepszego zatem: *
Madison kiedyś trzeba; ) Ja wczoraj miałam sesje to nie tylko makijaż ale i fryzurę miałam zrobioną;)
Ewcol współczuje...
Justyna fajnie ze już w domu; )

A u mnie mega aktywnie. Prawie cały dzień poza domem...
Pogoda nie ta, a ja przecież nie narzekałam...

Do góry