reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witajcie dziewczynki :-*
Z tego co wiem Ania przekazala Wam informacje ,a ja szybko je uzupelnie
Aniu :-*
Wczoraj jeszcze mnie podpinali pod kroplowki i faszerowali w nocy podjeli decyzje ze wszystko odstawiamy i jak moja ksiezniczka chce juz wyjsc to niech wychodzi ,,,,,,a ze to moje dziecko to chyba stwierdzila a takiego ja im pokaze bo od nocy sie uspokoilo -skurcze sa ale nie na tyle silne by otwierac dalej szyjke ,,,takze czekamy :-/ jestem wykonczona ,ale ciesze sie bo opieke mam tu naprawde rewelacyjna -tylko ta niepewna sytuacja bardzo mnie meczy ,,,,lekarz sie usmial ze niemcy graja dopiero w poniedzialek i mala uznala ze poczeka by umilic mu czas ,zeby nie patrzyl (takze zabawny doktorek mi sie trafil)
Dostalam nakaz przespania sie ale tyle ludzi sie tu kreci ze zabardzo sie nie da:-(
Dziekuje Wam wszystkim za troske i kciuki i prosze jeszcze o troszke :-)

EWCIA kurcze szybko pozwalaja Ci rodzic.. oby mała jeszcze poczekala!! Trzymam za Was mocno &&&&& :*
Odzywaj sie czasami do nas bo sie martwimy..

czesc dziewczyny :-)

Ewcia trzymam kciuki za was:tak:

Ja zabiegana alew sumie to dobrze.Nie wiem jak sie ubierac w taka pogode :confused:

Wczoraj dostalam 3 siaty ubranek i sie zakrecilam:rofl2:Jak ja mam to posegregowac ?narazie zostawilam ubranka od 0-3 czy tez rozmiar 56 -62. Czy to wystarczy czy jeszcze wieksze zostawic?jak wy to robicie laski ?

Milego dzionka

EWCIA skąd Twoja mała wzięła taką wage? Super :tak: na pewno wiedzą co robią.. Będzie dobrze! A nie mozesz ich uciszyć? Jak niby masz spać?

KATRINA ja mam ubranka 0-3m lub do 68.

Ewelinka dobrze, że wyhamowałyście. Oby jak najdłużej, kciuki zaciśnięte. No i gratuluję wagi- 2500 to już duża kobieta:tak:

katrina ja też ostatnio segregowałam ubranka i rozdzieliłam mniej więcej tak jak Ty. Na razie poprałam 56-62 a resztę odłożyłam i wyjmę,gdy mała będzie wyrastać z tych. Dzisiaj zamierzam poprasować.

Miłego dnia życzę, trzymam kciuki za potrzebujące;-)

reklama
Byłam na badaniach, wyniki popołudniu. Trzymajcie proszę razem ze mną kciuki by to nie była ta cholestaza. Proszę, proszę, proszę by to nie to!
Przy okazji zjedlismy śniadanie na miescie i odwiozlam chłopaków na ich zajęcia. Moj M po wczorajszym koncercie ma wciaz 1 promil we krwii...

Amelia -
jak mi M dał dzis rano poogladac filmiki z telefonu z wczorajszego koncertu to wytrzymałam ok minuty i sie poplakalam z żalu, tak mi przykro było, ze mnie tam nie było....

Ewaelinka
- ale rollercoster u Ciebie... Ciesze sie z każdej wieści, ze sie uspokoiło. Lekarze na pewno wiedza co robia. Mała rządzi, nie ma co :) Wagę ma jak marzenie w tej sytuacji.
Wyobrazam sobie, ze nie masz głowy to forumowania, ale odezwij sie proszę raz na jakis czas, z dobrymi wiesciami! :)

Magda - ja tez dzis miała sny 'poloznicze' ;) Wyklocalam sie z lekarka co mi cc ustawila o dwa dni, ze powinno byc dwa dni pózniej jak dokładnie skończę 38tc :)

I gratuluje kibickom Holandii :)

Do góry