Natkusia- w ostatnich 3 tygodniach jadłam tylko towarożek ciemny chleb w ograniczonych ilościach i pomidory. A mimo to cukier potrafił być ponad 200. A czasami nie wytrzymałam i jadłam jakieś ciasto i cukier 110. Pani doktor oświadczyła że wystarczająco waga mi spadła i ciągle miałam Ketony w moczu stąd decyzja o wprowadzeniu insuliny
reklama
stokrotka-83
Zaciekawiona BB
Madison ja jak się mała nie obróci to będę miała cesarkę to i tak raczej mój G nie będzie mógł przy tym być,ale gdyby się zdecydowała obrócić to myślałam o wykupieniu sali w szpitalu.
Ewcol współczuję ci tej insuliny,sama co 3 miesiące mierzę sobie cukier bo mam spore obciążenie w rodzinie więc wolę się pilnować i potem paluch mnie pół dnia boli.
natkusia kropelki były suuuper,dopiero niedawno zwęziły mi się źrenice.
Ewcol współczuję ci tej insuliny,sama co 3 miesiące mierzę sobie cukier bo mam spore obciążenie w rodzinie więc wolę się pilnować i potem paluch mnie pół dnia boli.
natkusia kropelki były suuuper,dopiero niedawno zwęziły mi się źrenice.
carine
Skarby mamusi 2008/2014
Ewcol a jednak, ale moze faktycznie to i lepiej i dla ciebie i dzidziusia
ja od ciazy z synkiem zaczelam miec problemy z zebami, strasznie mi sie posypaly, co zrobilam wszystkie to za kilka msc do kontroli i znowu coś było do leczenia i tak w kółko..nie kłamiąc mialam juz ok 6 zebów leczonych kanalowo no i strasznie mi sie scianki ukruszaly wiec tez mialam koronki, nadlewane itp... teraz przed zajsciem w druga ciaze juz wszystkie poleczylam ale pewnie po ciazy bedzie powtórka z rozrywki ;/
mebelki juz mamy:-) moze w weekend uda mi sie jakies foto pstryknac bo trzeba poustawiac:-)
ja od ciazy z synkiem zaczelam miec problemy z zebami, strasznie mi sie posypaly, co zrobilam wszystkie to za kilka msc do kontroli i znowu coś było do leczenia i tak w kółko..nie kłamiąc mialam juz ok 6 zebów leczonych kanalowo no i strasznie mi sie scianki ukruszaly wiec tez mialam koronki, nadlewane itp... teraz przed zajsciem w druga ciaze juz wszystkie poleczylam ale pewnie po ciazy bedzie powtórka z rozrywki ;/
mebelki juz mamy:-) moze w weekend uda mi sie jakies foto pstryknac bo trzeba poustawiac:-)
ewcol - przykro mi, że jednak insulina ale nie dużo czasu juz zostało:-)
Madison - ja wybierałam przy Wiki Instytut Matki i Dziecka właśnie z powodu bardzo dobrej opieki " w razie gdyby cos" . Ale i opłacałam położną - a teraz nie chcę płacić. A warunki lokalowe kiepskie. Dlatego mam cały czas mętlik z tymi szpitalami
Stokrotka - pocieszę Cie.Ja przy nadciśnieniu indukowanym ciażą dotrwałam do 38t4, i rodziłam SN
Ewaelinka - co tam u Ciebie? Bo chyba nie [pisałaś nic do nas dziś
Madison - ja wybierałam przy Wiki Instytut Matki i Dziecka właśnie z powodu bardzo dobrej opieki " w razie gdyby cos" . Ale i opłacałam położną - a teraz nie chcę płacić. A warunki lokalowe kiepskie. Dlatego mam cały czas mętlik z tymi szpitalami
Stokrotka - pocieszę Cie.Ja przy nadciśnieniu indukowanym ciażą dotrwałam do 38t4, i rodziłam SN
Ewaelinka - co tam u Ciebie? Bo chyba nie [pisałaś nic do nas dziś
karaiwina
Fanka BB :)
Caltha nawet mi nie mów o zgadze. Ja zjadłam arbuza i mam masakre...
Ewcol przykro mi z powodu insuliny;( Ale jak dziewczyny pisały już bliżej jak dalej dasz radę.
Ewaelinka halo halo. Czyżbyś już urodziła?? dawaj znaka, bo zaczynamy się niepokoić.
Ewcol przykro mi z powodu insuliny;( Ale jak dziewczyny pisały już bliżej jak dalej dasz radę.
Ewaelinka halo halo. Czyżbyś już urodziła?? dawaj znaka, bo zaczynamy się niepokoić.
Edys - mi sie wydaje, ze jak juz skończysz 37tc, a badania usg sa dobre to mozesz spokojnie wybierać z całej palety szpitali.
Te mega specjalistyczne to najlepszy wybór przy przewidywanych problemach lub wcześniejszym porodzie i wtedy wiadomo, trzeba lyknac te biedne warunki...
Ewaelinka - odezwij sie do nas! Cały dzien bez postu od Ciebie niepokoi bardzo.
To jak dziewczyny - Holandia czy Hiszpania? )
Te mega specjalistyczne to najlepszy wybór przy przewidywanych problemach lub wcześniejszym porodzie i wtedy wiadomo, trzeba lyknac te biedne warunki...
Ewaelinka - odezwij sie do nas! Cały dzien bez postu od Ciebie niepokoi bardzo.
To jak dziewczyny - Holandia czy Hiszpania? )
reklama
Ja tez Hiszpania ))
No i od razu bramka, jak sie ciężarne wstawily
Moj jest fanem, ale biedny ma teraz usypianie synka w nowym pokoju na swoich barkach. Ale ze potem wybywa na Orange bla bla Festival na Kings of Leon na vipowe trybuny to mi go srednio zal.
Srednio?! Raczej wcale.
No i od razu bramka, jak sie ciężarne wstawily
Moj jest fanem, ale biedny ma teraz usypianie synka w nowym pokoju na swoich barkach. Ale ze potem wybywa na Orange bla bla Festival na Kings of Leon na vipowe trybuny to mi go srednio zal.
Srednio?! Raczej wcale.