reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam. U nas tez sie ochlodzilo,az za bardzo(choc z dwojga zlego wole mroz-zawsze sie mozna ubrac).
Rzeczywiscie dziwne,ze Ewelina sie wczoraj nie odezwala. Oby wszystko bylo ok.

Witam poranne ptaszki;) Wczoraj chyba mi sie pachwina naciagnela i ledwo chodzilam.. dzis juz lepiej..ale moj czas na rower chyba sie skonczyl :pP
Ewaelina- odezwij sie kobito!

I ja się witam w ten sobotni poranek :)
Kończę dziś 33 tc :D
W brzuchu mi burczy, a mąż jakoś nie pali się, żeby iść do sklepu...
U nas też sporo chłodniej, co mnie cieszy :)
O, poszedł się ubrać :D

Ewaelinka, mam przeczucie, że... hmmm
Carine, powodzenia na uczelni!

Dziewczyny rozmawiałam z Ania ,ona ma kontakt z Ewelinka . Wczoraj było wszystko ok,ale około 23 dostałam wiadomość od Ani ze Ewelinka jest na sali przedporodowej i ratują sytuacje. Ewelinka mówi ze nie pisze bo nie ma do tego głowy . Kochana Ewciu trzymam kciuki &&&&&&&&&&& .

Ostatnia edycja:
Hej :-)

U nas dzisiaj chłodniutko :tak: jest czym oddychać..

Kolejny tydzien za mną :-) uwielbiam soboty! Dzisiaj zaczynamy 35tc.. jeszcze tylko 2-3tyg :tak:

EWAELINKA co sie dzieje? Mam nadziej, że jeszcze nie tulisz małej..

MARLENKUS ah zazdroszcze aktywnosci ;-)

MARTUŚKA dobrze że juz lepiej z tą pachwiną :tak:

KAHAKA gratuluje 33tc :tak: leci czas, nie?

MAGDA uff to dobrze :-) a co jest z ANNĄ?

no wczoraj Holandia dała czadu.. :tak:

Miłego dnia!

Witam
Miłego dnia dziewczyny

Ewaelinka trzymam kciuki.

A ja dzisiaj przez cała noc ustalałam z lekarzem termin porodu na połowę lipca. Ciekawe co na to lekarz jak pójdę 26.06?
A mojemu mężowi dziś w nocy rodziły się czworaczki w różnych terminach. Jedno się rodziło, a trójka jeszcze w brzuchu itp. Ma chłop sny.:-)

W końcu chłodniej, obudziłam się dopiero o 4 siusiu i spać, wstałam przed 8 , oj dawno tak nie było.

reklama
Do góry