Hej dziewczynki ;*
Witam się przy śniadanku i kawce- swoją drogą chyba jeszcze Wam nie mówiłam ale polecam kawkę "Mama coffe" smak naturalny. Jest przepyszna.
W aptece ZIKO 20,90 zł a mam już 2 tyg prawie i jeszcze mam cały słoiczek po konfiturze.
Ewelinka- Kochana moja trzymam cały czas &&&- na 100% jeszcze wytrzymacie, poza tym Mya ma ładną wagę więc bez problemu sobie da radę dziewuszka.
Martuśka- ja mam od zawsze duże brodawki, mój M mówi, że wyglądają jak oczy ..
Zawsze się ich wstydziłam na prawdę... a teraz w ciąży okropnie ściemniały i są hmmm czarne ?
Asiołek- to już drugie badanie toxo ? Ja miałam tylko raz w 11 tyg wyszły ujemne więc powinnam mieć teraz jeszcze raz jedno, ale jak wiadomo na NFZ to i tak się ciesze, że chociaż raz zlecił
Justynka- trzymaj się w szpitalu, swoją drogą to kurcze bezczelność, że kobiety w ciąży jeszcze na korytarzach potrafią kłaść...
Kahaka- zazdroszczę, że mała już tyle mówi.. mojemu Domisiowi pomału to idzie.. niby rozumie wszystko, mówi pojedyncze wyrazy ( mama, tata, nie tu, tu, brum brum, mniam mniam, oko, coca cola, dziadzia, baba, koko, kaka, didi, naśladuje zwierzęta, pojazdy itp.) ale chciałabym się z nim już porozumieć. :-(
Ojj pojechałabym gdzieś z moimi chłopakami chociaż na kilka dni.. ale boję się, za nisko jest Piotruś i za bardzo kłuje mnie szyjka.. nawet z chodzeniem mam problem, a co dopiero wyjazd.. zazdroszcze Wam urlopów ;-)