reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Dziękuje :-* Czuję się zauważona :p
Natkusia- będzie dobrze! Ja wierze że z Wojtusiem dacie radę. Niech Młody nieco zbastuje.

Ewaelinka- nadal trzymam &&&&

Kac miał jeszcze jeden furiacki eksces... 50min darcia bo
- chciał założyć zimowe buty
-nie chciał zrobić siusiu na nocnik
- nie podobały mu się spodenki....
DRAMAT.

Wiecie- ja to nie proszę nikogo o pomoc tylko sama jestem taka,że chętnie pomagam i dużo łatwiej by mi było znieść to psychicznie lepiej gdybym była sama i nie miała bliskich pod nosem. Nie wiem czy rozumiecie o czym piszę....
Sama daję radę i będę dawała. Nie mam wyjścia :-)

Spokojnej nocy WSZYSTKIM!

Ja jestem, wstałam ale na chwilę :-) Wyprawię tylko chłopa do roboty i spadam z powrotem do łóżka bo to nie jest ludzka godzina :-)

Lilly przesłodko teraz wygląda :-)

Ja tez sie zameldowuje!
Witajcie!
Maz już do pracy pojechał, a ja zaraz bede próbowała z powrotem zasnąć:)
Gorgusia buty zimowe?! Ma chłopak wyczucie czasu:-D a Ty jesteś bardzo zaradną kobitka, ze tak wszystko ogarniasz....

Natkusia thx za zdjęcie Lily jest cudowna:)

Witam sie :-)
Narazie wszystko ok -chociaz jestem niewyspana ..bo najpierw burza ,a pozniej to temperatura to siusiu (z siusianiem tragedia ,czuje sie z tym strasznie z tym czyms pod tylkiem :-(
Nie umiem odpisac teraz kazdej z osobna i prosze o wybaczenie ;-)
Teraz bedzie ctg a pozniej przychodzi lekarka ,takze odezwe sie juz po
Caluje Was wszystkie i każda z osobna :-* i naprawde sie ciesze ze istnieje to forum

Dziewczyny czytalam wasze posty ale tyle napisalyscie ze nie jestem w stanie spamietac wszystkiego. Ewaelina cieszy mnie to ze u ciebie jest narazie wszystko wporzadku i mam nadzieje ze bedzie jak najdluzej.
Caltha nie martw sie mnie rowniez nie jest dane sie wyspac leze na korytarzu bo nie bylo miejsc w salach i poprostu nerwicy dostaje, ciagle ktos lata, ciagle ktos mnie budzi ;/
Monya81 no i tu masz racje niech przestawi ci meble, przynajmniej nie bedziesz sie nudzic na czas delegacji twojego meza ;)
Gorgusia ale twoj synek ma wyczucie czasu z butami lato a on zimowe chce zakladac. Ja rowniez pamietam jak moj takie awantury robil, kiedys w krzeselku do jedzenia sie darl moze z 30 minut i jeszcze wolal `ludzie pomocy, panie policjancie zabierzcie ta mame` tak sie usmialam z niego ale oczywisie sie chowalam zeby nie widzial ;)
Przepraszam ze nie odniose sie do wiecej postow;)
Co do tragedii z ta dziewczynka to bardzo wspolczoje rodzinie to musi byc dramat. A ojciec pewnie ma takie poczucie winy. Ale co najgorsze jest dla mnie do wyobrazenia to to ze jak tak 3 letnia dziewczynka sie czula , co w ogole czula , napewno plakala a pozniej to pewnie i sil do placzu brakowalo ;(

A ja jestem wlasnie po oddaniu moczu do dyzurki i po pobieranu krwi, juz sie umylam przed siusiu. O 7 musze znowu isc beda mnie kuc bo cukier bede miala przez caly dzien mierzony.
Pozdrawiam was, a i ktoras pisala ze forum uzaleznia tylko przepraszam nie spamietalam ktora ale faktycznie co w tel zagladam to wchodze na forum i podczytuje nowe wiesci.

Witam sie i zazdroszcze tym co wstaly i ida dalej spac :p u mnie taka opcja nie wchodzi w gre niestety.. jak juz wsane to na dobre :)
Ewaelinka- cieszy mnie, ze wszystko dobrze, ze nic nie chcianego sie nie wydarzylo. Odzywaj sie do nas:) dalej trzymam &&& kciuki.

Dziewczyny co do brodawek to mam takie same "bycze" jak to moj Mateusz nazwal haha :D i pytal czemu takie haha xD mam nadzieje, ze troche sie wstapia pozniej bo masakra hihi :pP:-D:-D:-D

Pytanie z inne beczki: czy któraś z Was mieszka, albo ma znajomych w Londynie?
Poszukujemy Polaków do degustacji wódki;) Sprawa pilna bo degustacja ma odbywać się od jutra do niedzieli.
Jakby co szczegóły przekażę na skrzynkę.

reklama
Dzień dobry
Tylko oczy otworzyłam i sprawdzam, co u Ewaelinki. Cieszę się, że "ok".

Dziewczyny, moje dziecko się przekręciło w brzuchu, jestem na 90 % pewna... leży głową do góry teraz - właśnie przed chwilą czułam czkawkę na górze po prawej. Czyli zrobiła ten sam numer, co starsza siostra, która fiknęła w 32 TC.
Czy mam rację, okaże się za 2 tyg.

Gorgusia, współczuję tych fochów, twarda bądź :)

Na poprawę humoru napiszę Wam, jakim tekstem Agatka wczoraj rzuciła, prawie się posikaliśmy.
A: Tatuś misia narysuj.
Tatuś narysował.
A: Nie ładny. To świnia jest :D

Do góry