reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Dziękuje :-* Czuję się zauważona :p
Natkusia- będzie dobrze! Ja wierze że z Wojtusiem dacie radę. Niech Młody nieco zbastuje.

Ewaelinka- nadal trzymam &&&&

Kac miał jeszcze jeden furiacki eksces... 50min darcia bo
- chciał założyć zimowe buty
-nie chciał zrobić siusiu na nocnik
- nie podobały mu się spodenki....
DRAMAT.

Wiecie- ja to nie proszę nikogo o pomoc tylko sama jestem taka,że chętnie pomagam i dużo łatwiej by mi było znieść to psychicznie lepiej gdybym była sama i nie miała bliskich pod nosem. Nie wiem czy rozumiecie o czym piszę....
Sama daję radę i będę dawała. Nie mam wyjścia :-)

Spokojnej nocy WSZYSTKIM!

Ja jestem, wstałam ale na chwilę :-) Wyprawię tylko chłopa do roboty i spadam z powrotem do łóżka bo to nie jest ludzka godzina :-)

Lilly przesłodko teraz wygląda :-)

Ja tez sie zameldowuje!
Witajcie!
Maz już do pracy pojechał, a ja zaraz bede próbowała z powrotem zasnąć:)
Gorgusia buty zimowe?! Ma chłopak wyczucie czasu:-D a Ty jesteś bardzo zaradną kobitka, ze tak wszystko ogarniasz....

Natkusia thx za zdjęcie Lily jest cudowna:)

Witam sie :-)
Narazie wszystko ok -chociaz jestem niewyspana ..bo najpierw burza ,a pozniej to temperatura to siusiu (z siusianiem tragedia ,czuje sie z tym strasznie z tym czyms pod tylkiem :-(
Nie umiem odpisac teraz kazdej z osobna i prosze o wybaczenie ;-)
Teraz bedzie ctg a pozniej przychodzi lekarka ,takze odezwe sie juz po
Caluje Was wszystkie i każda z osobna :-* i naprawde sie ciesze ze istnieje to forum

Dziewczyny czytalam wasze posty ale tyle napisalyscie ze nie jestem w stanie spamietac wszystkiego. Ewaelina cieszy mnie to ze u ciebie jest narazie wszystko wporzadku i mam nadzieje ze bedzie jak najdluzej.
Caltha nie martw sie mnie rowniez nie jest dane sie wyspac leze na korytarzu bo nie bylo miejsc w salach i poprostu nerwicy dostaje, ciagle ktos lata, ciagle ktos mnie budzi ;/
Monya81 no i tu masz racje niech przestawi ci meble, przynajmniej nie bedziesz sie nudzic na czas delegacji twojego meza ;)
Gorgusia ale twoj synek ma wyczucie czasu z butami lato a on zimowe chce zakladac. Ja rowniez pamietam jak moj takie awantury robil, kiedys w krzeselku do jedzenia sie darl moze z 30 minut i jeszcze wolal `ludzie pomocy, panie policjancie zabierzcie ta mame` tak sie usmialam z niego ale oczywisie sie chowalam zeby nie widzial ;)
Przepraszam ze nie odniose sie do wiecej postow;)
Co do tragedii z ta dziewczynka to bardzo wspolczoje rodzinie to musi byc dramat. A ojciec pewnie ma takie poczucie winy. Ale co najgorsze jest dla mnie do wyobrazenia to to ze jak tak 3 letnia dziewczynka sie czula , co w ogole czula , napewno plakala a pozniej to pewnie i sil do placzu brakowalo ;(

A ja jestem wlasnie po oddaniu moczu do dyzurki i po pobieranu krwi, juz sie umylam przed siusiu. O 7 musze znowu isc beda mnie kuc bo cukier bede miala przez caly dzien mierzony.
Pozdrawiam was, a i ktoras pisala ze forum uzaleznia tylko przepraszam nie spamietalam ktora ale faktycznie co w tel zagladam to wchodze na forum i podczytuje nowe wiesci.

Witam sie i zazdroszcze tym co wstaly i ida dalej spac :p u mnie taka opcja nie wchodzi w gre niestety.. jak juz wsane to na dobre :)
Ewaelinka- cieszy mnie, ze wszystko dobrze, ze nic nie chcianego sie nie wydarzylo. Odzywaj sie do nas:) dalej trzymam &&& kciuki.

Dziewczyny co do brodawek to mam takie same "bycze" jak to moj Mateusz nazwal haha :D i pytal czemu takie haha xD mam nadzieje, ze troche sie wstapia pozniej bo masakra hihi :pP:-D:-D:-D

Pytanie z inne beczki: czy któraś z Was mieszka, albo ma znajomych w Londynie?
Poszukujemy Polaków do degustacji wódki;) Sprawa pilna bo degustacja ma odbywać się od jutra do niedzieli.
Jakby co szczegóły przekażę na skrzynkę.

reklama
Dzień dobry
Tylko oczy otworzyłam i sprawdzam, co u Ewaelinki. Cieszę się, że "ok".

Dziewczyny, moje dziecko się przekręciło w brzuchu, jestem na 90 % pewna... leży głową do góry teraz - właśnie przed chwilą czułam czkawkę na górze po prawej. Czyli zrobiła ten sam numer, co starsza siostra, która fiknęła w 32 TC.
Czy mam rację, okaże się za 2 tyg.

Gorgusia, współczuję tych fochów, twarda bądź :)

Na poprawę humoru napiszę Wam, jakim tekstem Agatka wczoraj rzuciła, prawie się posikaliśmy.
A: Tatuś misia narysuj.
Tatuś narysował.
A: Nie ładny. To świnia jest :D

Do góry