reklama
andariel
mama super dwójki :]
stopi gratulacje:-) fajnie, że dałaś znać Kasiu!
na Inflanckiej właśnie - natt tam czekała 5 godz. na przyjęcie w związku z nogą, a obok siedziały kobitki i też czekały, już po odejściu wódgdzie 5 godzin każą czekać ? porażka jakaś ... :-(
andariel
fakt, ale właśnie ten fakt zdecydował o wyborze tego szpitala; zanim dojadę z Pruszkowa do Wawy w najlepszym czasie minie 40 min. - więc jakby mnie mieli jeszcze potem odsyłać od szpitala do szpitala, urodziłabym w aucie
co prawda nie wiem jak się ma to w praktyce, ale nam położne ze szkoły rodzenia mówiły, że do szpitala należy jechać jak się ma skurcze co 5 min (kobiety, które rodzą pierwszy raz) i wtedy szpital nie może odesłać. Więc Andariel jak będziesz jechała z Pruszkowa, to masz duże prawdopodobieństwo, że dotrwasz do skurczy co 5 min i wtedy może uda się w innym szpitalu
kurcze a zawsze jak jestem na inflanckiej, a jestem tam kilka razy w tygodniu ostatnio to na izbie przyjec jest pusto i mialam cicha nadzieje ze juz sie wszystko uspokoiłćo i wrociło do normy oj mam nadzieje ze w sierpniu juz nie bedzie tak zle jak stopi wroci to zda nam relacje :-)
a w czwartek bede tam u lekarza to sama podpytam
a w czwartek bede tam u lekarza to sama podpytam
reklama
andariel
to podpytaj i daj znać;-) a może pustka w ciągu dnia wynika z faktu, że większość porodów zaczyna się jednak późnym wieczorem? i wtedy spokojna izba zamienia się w tętniące życiem miejsce..?