reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpnióweczki z Warszawy i okolic

STOPI powodzenia! szybkiego porodu bez komplikacji i duuużo zdrówka dla Małej! Obyś jak najkrócej musiała być na patologi :tak::tak::tak:

reklama
Stopi kochana, trzymajcie sie tam jakoś... Na pewno wszystko będzie dobrze. Jesteśmy z Wami myślami:). Buźki i dawaj znać

Stopi trzymam kciuki :tak::tak: żeby wszystko jak najszybciej poszło :-) Ja jutro na inflancka na badania pomykam więc będe tam z toba i duchem i ciałem ;-)
Trzymaj sie kochaniutka!

Witajcie sierpniowe (przyszłe) mamusie z Warszawy i okolic.
w końcu postanowiłam poklikać trochę z Wami, chociaż podczytuję forum od lutego.
już niedługo zostaniemy rodzicami Mikołaja i chcielibyśmy rodzić w szpitalu św. Zofii.
Chodzę tam do przychodni, bo mam stwierdzoną cukrzycę ciążową (dieta czyni cuda i już od 1,5 miesiąca nie przytyłam nawet kilograma; jeśli chodzi o wagę to czuję się świetnie).
właśnie widzę, że nie jest za fajnie na porodówkach w Wawie, mam jednak nadzieję, że jak przyjdzie czas na nasze dzidzie, to przychylność losu sprawi, że będą akurat miejsca w szpitalach gdzie chcemy rodzić.
takie mam marzenia i życzę Wam i sobie, żeby się spełniły

Stołeczne porodówki idą do remontu - Stolica - TVN Warszawa - 17.07.2009

Do obejrzenia 2 reportarze.
telefon do koordynatora wolnych miejsc na oddziałach położniczych 022 827 23 09.

warto wpisać w komórkę i mieć w razie czego przy sobie.

A swoją drogą uważam to za skandal, że znów w tym roku powtarzamy scenariusz poprzednich wakacji.
Rok temu na własnej skórze odczułam co to jest brak miejsc w szpitalu. Gdybym wtedy nie musiała jeździć i szukać wolnego łóżka może dziś bym miała półroczną kruszynkę w ramionach.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przykro mi Agusia.
ja jednak wolę nie czytać tych wszystkich newsów i wierzyć, że jednak nam się uda.
co z tego, że będziemy od teraz się martwić, to nie wpłynie dobrze ani na nasze samopoczucie, ani na samopoczucie naszych kruszynek. i tak będzie co ma być

reklama
ja się okropnie wystraszyłam sytuacją na porodówkach, tym że już na izbach przyjęć sajgon, ponoć kobiety czekają po 5 godzin mimo, że już im wody odeszły!! przecież w taki sposób to można wejść w 2 fazę na izbie przyjęć!:wściekła/y: dlatego mała dostała zakaz wyklucia się do połowy sierpnia, tak żebym zdążyła się uspokoić nerwowo;-)

Do góry