reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpnióweczki z Warszawy i okolic

reklama
My byliśmy na tych targach w niedziele i baaardzo jesteśmy zadowoleni:). Pogoda dopisala,nawet zrobilo sie nam gorąco jak slonko wyszlo:)...Dostaliśmy Avetu gadzety podwojne bo ja sie zakrecilam drugi raz i dostalismy druga tobre. W torbie byly wkladki laktacyjne,pudelko na pokarm,smycz,ulotki i jeszcze dostalam od pana extra smoczek dla malej:).Sami kupilismy potem laktator Aventu oczywiscie( polowalismy na niego wczesniej ale widzielismy tylko po 200zl,no w necie byly ciut tańsze..),a tu wynegocjowalismy cene za laktator 140zl,wiec sie oplacilo:):):),ponad to dostalismy rabat 50zl na fotelik MaxiCosi i musimy po niego teraz pojechac,w sumie wyjdzi 470zl za ten fotelik,a wszedzie nawet w necie najnizsza cena jaką widzielismy to bylo 520zl,wiec znow sie oplacilo:):):):)

No proszę!
Natt - gratuluję udanych zakupów!!

Ja nie pojechałam, bo nie zdążyłam. Specjalnie wyjechaliśmy znad morza rano, żeby zachaczyć o te targi! I niestety zajechaliśmy po południu.... Nie chciało nam się już pchać do miasta!:confused2:

natt to cieszę się że udały Ci się zakupy :tak:
Ja też dostałam mnóstwo gadżetów z różnych firm ale nastawiłam się bardziej na zakupy i niestety nic co by mnie interesowało nie było :-(
Ja akurat fotelik juz mam a ich było chyba najwięcej powystawianych :eek:

Dziewczyny czy Wy już byłyście zwiedzić porodówki w Waszych szpitalach?? Albo czy w ogóle zamierzacie to zrobić??
Bo ja w przyszłym tygodniu chciałabym jechać zobaczyć jak wygląda moja porodówka i sale poporodowe :tak::-)

Ja na Inflanckiej bede rodzic i od poczatku ciazy bylam juz tam dosyc sporo razy wiec na specjalne ogladanie porodowki sie nie szykuje bo i tak wiem mniej wiecej gdzie co jest. Ale jezeli nie bylas jeszcze w szpitalu w ktorym masz zamiar rodzic to chyba lepiej rozeznac sie wczesniej co i jak:-)

Ja tez bede na Inflanckiej:) i od początku czerwca jestesmy tam dwa razy w tyg,bo chodzimy tam do szkoly rodzenia. Wydaje mi sie ,ze juz calkiem dobrze znam ten szpital i nie mam juz potrzeby dodatkowo chodzic i zwiedzac porodowke. Ale...pewnie gdybym tam nie chodzila do szkoly i nie bywala tak czesto to tez bym chciala zobaczyc to i owo:)

reklama
Ja na Inflanckiej bede rodzic i od poczatku ciazy bylam juz tam dosyc sporo razy wiec na specjalne ogladanie porodowki sie nie szykuje bo i tak wiem mniej wiecej gdzie co jest. Ale jezeli nie bylas jeszcze w szpitalu w ktorym masz zamiar rodzic to chyba lepiej rozeznac sie wczesniej co i jak:-)
Bywam często w "moim" szpitalu bo chodzę tam do ginekologa i robię badania ale samą porodówkę i sale poporodowe chcę zobaczyć i dokładnie się wypytam co trzeba mieć ze sobą do porodu itd. :-):tak:

Do góry