reklama
angeliskax
Moderator
Ale moment. Plamienie to akurat zależy jakie. Jeśli plamisz non stop to jednak pojechałabym to sprawdzić. To nie tak, że każdym plamieniem się nie stresujemy. Nie stresujemy się plamieniem np po badaniu ginekologicznym, bo ma prawo zdarzyć się czy też po współżyciu. Ale jeśli ciągle plamisz i nie wiesz od czego to należy to skonsultować nawet na IP.Mam nadzieję, że plamienia to akurat nie jest powód do niepokoju….
P.S. nie pisze tego żeby straszyć, tylko my nie jestemy lekarzami i nie oceniamy wszystkiego oczami lekarza. Żeby nie było, że jednak trzeba było skonsultować a tego nie zrobiliśmy bo posłuchaliśmy się dziewczyn na forum.
Ja mogę potwierdzić tylko, że jestem kolejna osoba bez objawów więc to jest dowod na to, że brak objawów nie zawsze oznacza coś złego.
angeliskax
Moderator
A kiedy zrobiłaś test?Ja dopiero na 23.01 sie zapisalam do gin bo pierwszy termin do mojej lekarki ale bede patrzec jak zbadam bete czy to nie za pozno
angeliskax
Moderator
Przyjdzie czasNa razie nie mamy planu żadnego, szczerze mówiąc. To tylko pomysł z tym dniem babci i dziadka, ale się zobaczy. Na razie nie rozmawiamy o tym, kiedy powiedzieć a jedynie o tym, żeby na razie nie mówić.
angeliskax
Moderator
Gdybym nie mieszkała z teściową która już podejrzewa to bym nie mówiła ale powiedziałam i w sumie uśmiechnęła się i powiedziała, że podejrzewała Ale synuś chory moja mama z babcią pewnie się rozpłaczą jak pojadę do nich. Mamie to bym od razu powiedziała ale czekałam do świąt.
Reszta może za 2/3 miesiące
angeliskax
Moderator
żadna apteka nie ma dużyru?tylko szkoda ze apteki dyżurów nie mają
biedna obyś szybko doszła do siebie spróbuj może węgiel zażyć podobno w ciąży można
Karolina2495
Fanka BB :)
Ja też po pracy, 17.50Tak, na spokojnie póki nie ma plamień, ja też nie mogłam testom uwierzyć zrobiłam wczoraj i trzy dni wcześniej betę, jest przyrost w normie więc pozostaje nam cierpliwie czekać, ja 6+1 i też mam wizytę na 7 stycznia, może już ujrzymy serduszko na którą masz wizytę bo ja późno po pracy o 18.40
Patka2207
u nas żadna dopiero jutro ..żadna apteka nie ma dużyru?
wczoraj dopiero pozytywny, w sobotę jeszcze negatyw, ale okres mialam 20.11, czyli juz rowno tydzien temu powinnam dostac okres, ale ja jeszcze karmie corke wiec te cykle mam takie troche nieregularneA kiedy zrobiłaś test?
reklama
wiolaho
mi też się z większości wylewają ,obudziłam się o 4 ale udało mi się przeciągnąć do 6Mnie sutki że chyba se zamówię jakieś staniki wylewają mi się już z moich. Dziś wzdęcia no i tradycyjnie dziś o dziwo pobudka o 5.
Podziel się: