reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ale moment. Plamienie to akurat zależy jakie. Jeśli plamisz non stop to jednak pojechałabym to sprawdzić. To nie tak, że każdym plamieniem się nie stresujemy. Nie stresujemy się plamieniem np po badaniu ginekologicznym, bo ma prawo zdarzyć się czy też po współżyciu. Ale jeśli ciągle plamisz i nie wiesz od czego to należy to skonsultować nawet na IP.

P.S. nie pisze tego żeby straszyć, tylko my nie jestemy lekarzami i nie oceniamy wszystkiego oczami lekarza. Żeby nie było, że jednak trzeba było skonsultować a tego nie zrobiliśmy bo posłuchaliśmy się dziewczyn na forum.
Ja mogę potwierdzić tylko, że jestem kolejna osoba bez objawów więc to jest dowod na to, że brak objawów nie zawsze oznacza coś złego.
Oczywiście, zgadzam się z Tobą w 100%.
Napisałam post, bo to moja pierwsza ciąża i pierwszy raz zauważyłam plamienia. Dlatego na szybko chciałam zapytać Was o Wasze doświadczenie.
Gdyby to było jakieś duże krwawienie to wsiadłabym od razu w auto i na sor.
Na znanym lekarzu znalazłam pierwszy lepszy termin na piątek i wszystko stanie się jasne.
Dzięki za wszystkie wiadomości :)

Oczywiście, zgadzam się z Tobą w 100%.
Napisałam post, bo to moja pierwsza ciąża i pierwszy raz zauważyłam plamienia. Dlatego na szybko chciałam zapytać Was o Wasze doświadczenie.
Gdyby to było jakieś duże krwawienie to wsiadłabym od razu w auto i na sor.
Na znanym lekarzu znalazłam pierwszy lepszy termin na piątek i wszystko stanie się jasne.
Dzięki za wszystkie wiadomości :)
A dużo tego plamienia? Robiłaś progesteron?

A dużo tego plamienia? Robiłaś progesteron?
wczoraj lekkie plamienie z krwią po siku. Nie było stosunku ani badania. Teraz podczas podcierania po siku brązowe zabarwienia. Razem z resztkami luteiny która 3x dziennie podaje.
Progesteron badany tydzień temu i był okej.
Teraz nie badałam bo to się zdarzylo wczoraj wieczorem.

reklama
Ja dziś byłam na świętach u brata i tam było z 5 chorych osób x) oczywiście nikt się nie przytulał ale wiadomo ryzyko jest. Mam nadzieję że nic nie złapie ...

Do góry