reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Super emocje ❤️
A co do choroby to będzie dobrze. Sama jestem ledwo po antybiotyku, teraz taki sezon niestety :(
teściowa na odwrót. W sumie to żałuje teraz, że powiedziałam… wiem niestety 😞 ale nie dość, ze w tamtym tygodniu miałam kontakt z dzieckiem jak się jej ospa zaczynała to teraz mąż i wczoraj miał ponad 39. Ja się tylko temperatury boję bo się naczytałam 🫣

reklama
Staraj się nie myśleć o tym i za duzo nie czytać :)
teściowa na odwrót. W sumie to żałuje teraz, że powiedziałam… wiem niestety 😞 ale nie dość, ze w tamtym tygodniu miałam kontakt z dzieckiem jak się jej ospa zaczynała to teraz mąż i wczoraj miał ponad 39. Ja się tylko temperatury boję bo się naczytałam 🫣

Dziewczyny poszłam do łazienki a tam na papierze czerwono brązowe na papierze 😭😭 nie wiem co robić jechać na IP
W ostatnich dniach dużo się dzieje u nas wszystkich, każda gdzieś lata, coś nosi, coś robi. Ty jeszcze masz dodatkowy stres z mężem. Nie ma co się dziwić. Tak naprawdę nikt Ci nie powie czy lepsze dla Ciebie będzie pojechać na sor czy po prostu wziasc nospe położyć się do łóżka i odpocząć.

wczoraj lekkie plamienie z krwią po siku. Nie było stosunku ani badania. Teraz podczas podcierania po siku brązowe zabarwienia. Razem z resztkami luteiny która 3x dziennie podaje.
Progesteron badany tydzień temu i był okej.
Teraz nie badałam bo to się zdarzylo wczoraj wieczorem.
Hm to jak się nie powtarza to do piątku czekałabym 😊

reklama
wczoraj lekkie plamienie z krwią po siku. Nie było stosunku ani badania. Teraz podczas podcierania po siku brązowe zabarwienia. Razem z resztkami luteiny która 3x dziennie podaje.
Progesteron badany tydzień temu i był okej.
Teraz nie badałam bo to się zdarzylo wczoraj wieczorem.
A może to jakaś infekcja? Ja miałam takie krwawienie po siku heszzcze przed ciążą i wyszło że miałam jakaś infekcję

Do góry