reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Mam nadzieję, że plamienia to akurat nie jest powód do niepokoju….
Ale moment. Plamienie to akurat zależy jakie. Jeśli plamisz non stop to jednak pojechałabym to sprawdzić. To nie tak, że każdym plamieniem się nie stresujemy. Nie stresujemy się plamieniem np po badaniu ginekologicznym, bo ma prawo zdarzyć się czy też po współżyciu. Ale jeśli ciągle plamisz i nie wiesz od czego to należy to skonsultować nawet na IP.

P.S. nie pisze tego żeby straszyć, tylko my nie jestemy lekarzami i nie oceniamy wszystkiego oczami lekarza. Żeby nie było, że jednak trzeba było skonsultować a tego nie zrobiliśmy bo posłuchaliśmy się dziewczyn na forum.
Ja mogę potwierdzić tylko, że jestem kolejna osoba bez objawów więc to jest dowod na to, że brak objawów nie zawsze oznacza coś złego.

Gdybym nie mieszkała z teściową która już podejrzewa to bym nie mówiła ale powiedziałam i w sumie uśmiechnęła się i powiedziała, że podejrzewała 🤷🏻‍♀️ Ale synuś chory 😷 😂 moja mama z babcią pewnie się rozpłaczą jak pojadę do nich. Mamie to bym od razu powiedziała ale czekałam do świąt.
Reszta może za 2/3 miesiące
😍

Tak, na spokojnie póki nie ma plamień, ja też nie mogłam testom uwierzyć zrobiłam wczoraj i trzy dni wcześniej betę, jest przyrost w normie więc pozostaje nam cierpliwie czekać, ja 6+1 i też mam wizytę na 7 stycznia, może już ujrzymy serduszko na którą masz wizytę bo ja późno po pracy o 18.40
Ja też po pracy, 17.50 🙂

reklama
Do góry