reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja rano krew upuszczona i czekam… a co do objawów to lekkie nudności, zdecydowanie ból piersi i czasem jakby ciągnięcie w dole brzucha.
Kciuki ale… Kobieto, przecież Ty masz piękne przyrosty 😜 wierna fanka kresek ✌🏻 No chyba że uznałaś to za sport, jak ja maniakalne sprawdzanie mojego nędznego proga 🥲 ten cały czas kręci się u mnie w granicach 15-16 ng/ml i nie chce odbić 🙄 Ale gine uważa, że widocznie wystarczająco dla tej kropki i danie mi luteiny/dupka przy progu w normie niczego nie zmieni.

Co do objawów to u mnie ból brzucha okresowo/rozciagajacy, czulszy węch i w końcu przestały mi lecieć włosy po poprzednim porodzie 🫶🏻

reklama
Kciuki ale… Kobieto, przecież Ty masz piękne przyrosty 😜 wierna fanka kresek ✌🏻 No chyba że uznałaś to za sport, jak ja maniakalne sprawdzanie mojego nędznego proga 🥲 ten cały czas kręci się u mnie w granicach 15-16 ng/ml i nie chce odbić 🙄 Ale gine uważa, że widocznie wystarczająco dla tej kropki i danie mi luteiny/dupka przy progu w normie niczego nie zmieni.

Co do objawów to u mnie ból brzucha okresowo/rozciagajacy, czulszy węch i w końcu przestały mi lecieć włosy po poprzednim porodzie 🫶🏻
Wiesz co, ja okres mam mieć dopiero wtorek/sroda. I się po prostu boję.

Hej :)
Nieśmiało chciałabym do was dołączyć :) . Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny więc mieliśmy bardzo udane Mikołajki :) Przed chwilą byłam na badaniu beta hcg , a wizytę u gina mam 11 grudnia. Jestem po jednej ciąży biochemicznej więc jest trochę stresu .
Witamy.☺️ A termin z OM wstępnie na kiedy wychodzi ? To cię wpisze na listę ♥️

Dziewczyny, a macie już jakieś pierwsze objawy ciąży?
Ja biorę duże dawki progesteronu, więc u mnie objawy ciąży mogą być spowodowane lekami, ale miewam bóle brzucha, takie ciągnące i kłujące, czasami jak na okres. Dodatkowo miewam mdłości i przeokropnie bolą mnie piersi 😄
Głównie częste mdłości , bóle brzucha, spać się chce i częściej w toalecie .

Dziewczyny, a macie już jakieś pierwsze objawy ciąży?
Ja biorę duże dawki progesteronu, więc u mnie objawy ciąży mogą być spowodowane lekami, ale miewam bóle brzucha, takie ciągnące i kłujące, czasami jak na okres. Dodatkowo miewam mdłości i przeokropnie bolą mnie piersi 😄

To u mnie cycki totalnie bez zmian 😝 zero bólu czy jakiejś tkliwości 🤞🏻

Dziś trochę mnie muli ale przy synku nie mam zabardzo czasu się na tym skupiać i jakoś to leci 😜

reklama
Do góry