StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Wpisz na razie. Co ma być to będzie. Wg OM 18.08@StaraStaraczkaNew No to co może wpisze cię na listę ? Tylko musiałaby mi wstępny termin porodu z OM podać .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisz na razie. Co ma być to będzie. Wg OM 18.08@StaraStaraczkaNew No to co może wpisze cię na listę ? Tylko musiałaby mi wstępny termin porodu z OM podać .
Trzeba nastawiać się że będzie dobrze chociaż w waszych sytuacjach wiem że to niestety nie jest łatwe . A jeśli mogę zapytać ile starasz się już ? ( Jak nie chcesz to nie odpowiadaj)Wpisz na razie. Co ma być to będzie. Wg OM 18.08
To kilka słów o mnie, jak już zapisujesz na listę…Trzeba nastawiać się że będzie dobrze chociaż w waszych sytuacjach wiem że to niestety nie jest łatwe . A jeśli mogę zapytać ile starasz się już ? ( Jak nie chcesz to nie odpowiadaj)
Czyli rozumiem że już miałaś pozytywne testy ,jakieś ciążę biochemiczne że tak bardziej przyglądasz się teraz ?To kilka słów o mnie, jak już zapisujesz na listę…
Nie starałam się długo. To był nasz 6 cykl starań. Oboje z partnerem mamy po 34 lata. I to były starania o pierwsze dziecko.
Pierwsza wizyta u lekarza zaplanowana na poniedziałek 16.12. Pewnie nic nie będzie widać, ale idę. Potem mam jeszcze kilka wizyt luźno wrzuconych do początku stycznia.
W poprzednim cyklu biochem. Tam już po pierwszym przyroście było widać, ze nic z tego.Czyli rozumiem że już miałaś pozytywne testy ,jakieś ciążę biochemiczne że tak bardziej przyglądasz się teraz ?
Ja wciąż czekam na wynikUff mam wynik !
05.12 - 111
07.12 - 284
Dziewczyny, a podpowiecie coś z biustonoszem? Wszystko mnie ciśnie i przeszkadza, nawet takie zwykłe topy sportowe. Coś muszę kupić i nie wiem nawet na co patrzeć, jaki rozmiar wziąć żeby za miesiąc nie kupować nowego itp… Któraś ma jakieś wskazówki z „przeszłości”?