reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Też bym wolała teraz. A wg usg który tydzień wychodzi?
Wg dzisiejszego usg 6w1
Wg dzisiejszego usg 6w1d
Powinno być juz 8+1, ewentualnie 7+1, jeszcze tydzień temu beta 26 300, więc byłam spokojna, objawy wszystkie nadal są tak jak od początku- ból piersi, zmęczenie. Nie mam wyjścia, muszę czekać do piątku, po badaniach w szpitalu już na 100% będę wiedziała co dalej.

reklama
Wg dzisiejszego usg 6w1

Powinno być juz 8+1, ewentualnie 7+1, jeszcze tydzień temu beta 26 300, więc byłam spokojna, objawy wszystkie nadal są tak jak od początku- ból piersi, zmęczenie. Nie mam wyjścia, muszę czekać do piątku, po badaniach w szpitalu już na 100% będę wiedziała co dalej.
A masz widoczny zarodek, cokolwiek?

W ostatniej ciąży miałam puste jajo płodowe. Dla pocieszenia - nie doczekałam 3 okresu i jestem w ciąży.
W szpitalu… pamiętaj o swoich prawach! Mam nadzieję, że potraktują Cię dobrze 😢

Coś ostatnio forum szwankowało, staram się na bieżąco Was czytać Dziewczyny ale kombo w pracy plus potworne zmęczenie sprawia ,że ledwo żyje, na szczęście mdłości opanowuje (w taki sposób,że co chwilę coś jem🙈), myślałam że pociągnę w pracy do końca stycznia ale jak będzie wszystko oki na drugim USG to na początku stycznia wezmę już wolne...

@Anula01 może być tak,że ciąża jest młodsza ja w 1 ciąży tak miałam że nie było jeszcze widać zarodka w 6w1 a tydzień później było, wiem co czujesz, te dni się dłużą a Ty możesz tylko czekać.. mam nadzieję,że wszystko będzie pozytywnie, ściskam 😘

Spokojnej nocki dla Was ❤️

Wg dzisiejszego usg 6w1

To może w piątek będzie coś więcej wiadomo..

Do góry