reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Też bym wolała teraz. A wg usg który tydzień wychodzi?
Wg dzisiejszego usg 6w1
Wg dzisiejszego usg 6w1d
Powinno być juz 8+1, ewentualnie 7+1, jeszcze tydzień temu beta 26 300, więc byłam spokojna, objawy wszystkie nadal są tak jak od początku- ból piersi, zmęczenie. Nie mam wyjścia, muszę czekać do piątku, po badaniach w szpitalu już na 100% będę wiedziała co dalej.

reklama
Wg dzisiejszego usg 6w1

Powinno być juz 8+1, ewentualnie 7+1, jeszcze tydzień temu beta 26 300, więc byłam spokojna, objawy wszystkie nadal są tak jak od początku- ból piersi, zmęczenie. Nie mam wyjścia, muszę czekać do piątku, po badaniach w szpitalu już na 100% będę wiedziała co dalej.
A masz widoczny zarodek, cokolwiek?

W ostatniej ciąży miałam puste jajo płodowe. Dla pocieszenia - nie doczekałam 3 okresu i jestem w ciąży.
W szpitalu… pamiętaj o swoich prawach! Mam nadzieję, że potraktują Cię dobrze 😢

Coś ostatnio forum szwankowało, staram się na bieżąco Was czytać Dziewczyny ale kombo w pracy plus potworne zmęczenie sprawia ,że ledwo żyje, na szczęście mdłości opanowuje (w taki sposób,że co chwilę coś jem🙈), myślałam że pociągnę w pracy do końca stycznia ale jak będzie wszystko oki na drugim USG to na początku stycznia wezmę już wolne...

@Anula01 może być tak,że ciąża jest młodsza ja w 1 ciąży tak miałam że nie było jeszcze widać zarodka w 6w1 a tydzień później było, wiem co czujesz, te dni się dłużą a Ty możesz tylko czekać.. mam nadzieję,że wszystko będzie pozytywnie, ściskam 😘

Spokojnej nocki dla Was ❤️

Wg dzisiejszego usg 6w1

To może w piątek będzie coś więcej wiadomo..

Wg dzisiejszego usg 6w1

byłam w takiej sytuacji w czerwcu ,bardzo mocno Cię przytulam ,czekam razem z Tobą do piątku 🤞

Czatuje by nieśmiało dołączyć aleee Jestem na rozdrożu według miesiączki 2.09 ale według testów owu była 3 dni wcześniej więc można powiedzieć, że 30.08 myślę, ze będzie sierpniowe 😍 Mam ogromną nadzieje, że zostanę już z wami do końca 🤞🙏
Beta z wczoraj jakieś 10/11 dpo
Beta 35,40
Progesteron 26,10
Jutro zrobię przyrost i mam nadzieję na wysoki wynik

reklama
Czatuje by nieśmiało dołączyć aleee Jestem na rozdrożu według miesiączki 2.09 ale według testów owu była 3 dni wcześniej więc można powiedzieć, że 30.08 myślę, ze będzie sierpniowe 😍 Mam ogromną nadzieje, że zostanę już z wami do końca 🤞🙏
Beta z wczoraj jakieś 10/11 dpo
Beta 35,40
Progesteron 26,10
Jutro zrobię przyrost i mam nadzieję na wysoki wynik
Super, witamy :)

Do góry