reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja mam dzisiaj 11-12dpo i beta 59.2. Chciałabym chociaż to magiczne 100 przekroczyć…
ja z takiej zaczynałam w 1 ciąży a teraz mam już wielką 8 latkę. Staraj się nie zamartwiać na zapas . Wiem że to trudne dla osób które faktycznie długo się starają i wyczekują każdego pozytywnego testu lub coraz wyższej bety ale stres tego nie ułatwi .

reklama
Życzę Wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy ☺️☺️, trzymam za każdą kciuki . 💪💪
Witam w grupie . ☺️ Ja jeszcze może trochę o sobie opowiem żeby każda z przyszłych mam poznała założyciela grupy . Uczestniczyłam już w takich grupach ale nie jako założyciel więc dlatego to jest dla mnie nowe ale jako mama nabrałam już trochę doświadczenia . Jestem mamą 3 córek ( 8 lat,3 lata , 15 miesięcy ) . Oczekujemy na 4 malucha ☺️♥️

Również jestem mamą trzech córek 😂😂 ( 11 lat , 9 lat , trzecia 1.01 skończy dwa latka a w brzuchu 4 córa 😳😳😜😜 z terminem na 29.04. ) .

Mam takie nietypowe pytanie . Przechodziła któraś ciążę że zrostami w brzuchu ? Wiem że po cesarce często też sa.

Ostatnia edycja:
Babiniec totalny 😆 Jak maz zareagował że 4 córka ? 😆

Szczerze ? Podłamal się trochę , zresztą ja też. 20 grudnia mamy połówkowe będzie to 21+3 i mamy cichą nadzieję że jednak będzie syn. Wiem że najważniejsze zdrowie ale jednak chcielibyśmy rodzynka :). No i dla męża to ważna sprawa aby nazwisko przetrwało bo sam ma tylko dwie siostry . 🫣
Jakoś ogólnie ta ciąża jest taka inna. Nie mam czasu na myślenie , planowanie, wyczekiwanie ruchów. ( Choc już je czuje ).
Po prostu żyje jak przed ciążą. Oprócz nas nikt o ciąży nie wie. Powiemy może w święta ale jakoś nie spieszy nam się. Oczywiście cieszę się że badania wychodzą wszystkie dobrze i wszystko wskazuje że mała jest zdrowa .

Witam się :) nigdy nie pisałam na forum, ale uznałam, że doda mi to otuchy :)
Krótka historia.. zaszłam w ciążę w czerwcu. Okazało się, że mam puste jajo płodowe i 21.08 miałam łyżeczkowanie.. generalnie trauma w szpitalu! 😩 później cykle z czapy.. 39 dni, 36 dni.. i tydzień temu zrobiłam test ciążowy :)
2.11 beta 134
4.11 464 prog 28
Dzis na usg widoczny pęcherzyk 4mm..
czy tym razem tez bedzie pusty? Trzymajcie kciuki!

reklama
Do góry