reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja rano krew upuszczona i czekam… a co do objawów to lekkie nudności, zdecydowanie ból piersi i czasem jakby ciągnięcie w dole brzucha.
Kciuki ale… Kobieto, przecież Ty masz piękne przyrosty 😜 wierna fanka kresek ✌🏻 No chyba że uznałaś to za sport, jak ja maniakalne sprawdzanie mojego nędznego proga 🥲 ten cały czas kręci się u mnie w granicach 15-16 ng/ml i nie chce odbić 🙄 Ale gine uważa, że widocznie wystarczająco dla tej kropki i danie mi luteiny/dupka przy progu w normie niczego nie zmieni.

Co do objawów to u mnie ból brzucha okresowo/rozciagajacy, czulszy węch i w końcu przestały mi lecieć włosy po poprzednim porodzie 🫶🏻

reklama
Kciuki ale… Kobieto, przecież Ty masz piękne przyrosty 😜 wierna fanka kresek ✌🏻 No chyba że uznałaś to za sport, jak ja maniakalne sprawdzanie mojego nędznego proga 🥲 ten cały czas kręci się u mnie w granicach 15-16 ng/ml i nie chce odbić 🙄 Ale gine uważa, że widocznie wystarczająco dla tej kropki i danie mi luteiny/dupka przy progu w normie niczego nie zmieni.

Co do objawów to u mnie ból brzucha okresowo/rozciagajacy, czulszy węch i w końcu przestały mi lecieć włosy po poprzednim porodzie 🫶🏻
Wiesz co, ja okres mam mieć dopiero wtorek/sroda. I się po prostu boję.

Hej :)
Nieśmiało chciałabym do was dołączyć :) . Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny więc mieliśmy bardzo udane Mikołajki :) Przed chwilą byłam na badaniu beta hcg , a wizytę u gina mam 11 grudnia. Jestem po jednej ciąży biochemicznej więc jest trochę stresu .
Witamy.☺️ A termin z OM wstępnie na kiedy wychodzi ? To cię wpisze na listę ♥️

Dziewczyny, a macie już jakieś pierwsze objawy ciąży?
Ja biorę duże dawki progesteronu, więc u mnie objawy ciąży mogą być spowodowane lekami, ale miewam bóle brzucha, takie ciągnące i kłujące, czasami jak na okres. Dodatkowo miewam mdłości i przeokropnie bolą mnie piersi 😄
Głównie częste mdłości , bóle brzucha, spać się chce i częściej w toalecie .

Dziewczyny, a macie już jakieś pierwsze objawy ciąży?
Ja biorę duże dawki progesteronu, więc u mnie objawy ciąży mogą być spowodowane lekami, ale miewam bóle brzucha, takie ciągnące i kłujące, czasami jak na okres. Dodatkowo miewam mdłości i przeokropnie bolą mnie piersi 😄

To u mnie cycki totalnie bez zmian 😝 zero bólu czy jakiejś tkliwości 🤞🏻

Dziś trochę mnie muli ale przy synku nie mam zabardzo czasu się na tym skupiać i jakoś to leci 😜

reklama
Do góry