reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Obudziłam się jakieś 1,5h temu z pełnym pęcherzem aż czułam jak mnie brzuch boli od tego. Zrobiłam siku, a brzuch dalej taki tkliwy się wydawał przez jakiś czas. Miałyście tak może kiedyś?

I w ogóle pamiętam, że któreś z Was w poprzednich ciążach straciło je w 9tc. Jak to się odbywało? Wszystko rozwijało się dobrze a raptem zatrzymanie?

Ja moją poprzednią straciłam też w 9tc, ale zatrzymanie na pewno nastąpiło z 1,5 tygodnia wcześniej i tam od samego początku były komplikacje.

U mnie tak samo :) 6 lat temu nagrywali na CD, teraz na pendriva. Do teraz mam wszystkie płyty z genetycznym, połówkowym i USG 3 trymestru córki. Super pamiątka, pokazywałam córce jak już miała 4-5 lat, jak żyła w brzuszku :)
To ja poszlam po bandzie i zrobilam synowi album. Codziennie jedno zdjecie od urodzenia przez rok 🙊 Jak bedzie teraz? Nie wiem. Zobaczymy czy brat pozwoli 😁

Ja sie szykuje na wizyte. W pachwinach jak bolalo, tak boli 🤦🏼‍♀️ Mniej, ale czuje takie napiecie. Mam nadzieje, ze mi to dzisiaj sprawdza. Chociaz i tak w planach wizyta u fizjoterapeutki urog.
A na którą masz wizytę? Trzymam kciuki!!!

A ja w nocy podnosilam syna z podłogi, bo się stoczył z łóżka (nawet się nie obudził 😂) i dzisiaj nie mogę się ruszać z powodu bólu kręgosłupa 🤡 super🤣
Mój Pierworodny, stwierdził ostatnio, że będzie spał na podłodze. Ok, rób co chcesz, ale myślałam, że jak zwykle wróci na łóżko, zanim zaśnie, a ten zasnął na dole 🤣 i musiałam go potem przenosić na łóżko i mnie aż coś w brzuchu szarpnęło. Stwierdziłam, że następnym razem wołam męża, jak będzie miał takie cudne pomysły 😅

Mój Pierworodny, stwierdził ostatnio, że będzie spał na podłodze. Ok, rób co chcesz, ale myślałam, że jak zwykle wróci na łóżko, zanim zaśnie, a ten zasnął na dole 🤣 i musiałam go potem przenosić na łóżko i mnie aż coś w brzuchu szarpnęło. Stwierdziłam, że następnym razem wołam męża, jak będzie miał takie cudne pomysły 😅
Na 10. Powinnismy za 20 min wyjezdzac a moj maz wlasnie… Poluje na naszego daniela uciekiniera 🤦🏼‍♀️

reklama

Moja ma teraz manię skakania mi po brzuchu. Wczoraj strzeliła mnie głową pod oko. Aż się popłakałam
Na 10. Powinnismy za 20 min wyjezdzac a moj maz wlasnie… Poluje na naszego daniela uciekiniera 🤦🏼‍♀️
Ja na 15.20 a do wyboru miałam jeszcze 9.40 😆 ale ślubne u lepiej później.

Do góry