są liczone 11+ do 13+6, to jest zakres kiedy zazwyczaj się bada przy czym rzeczywiście najwięcej lekarzy chce 12+ do 13+4 z tego co czytałam.W sumie tak jak pisalyscie o tych prenatalnych, ja jak dzwoniłam mówiłam jaki jestem tydzień i zapisała mnie kobitka na środę co teraz będzie i w sumie będę 11+ 4 ( 12 tys) Zobaczymy czy wszystko będzie git czy nie za wcześnie no, ale często na stronie można spotkać, że od 10tyg. Ale czekajcie te tygodnie np 11-13 są liczone jako 10+0 - 14+6? Czy ja coś popierdzieliłam ?
reklama
Ja mialam 3x1 progesteron besins i 3x1 utrogestan. Został mi teraz 1x1 besins i 3x1 utrogestan. Wydaje mi się, że w poprzedniej ciąży jakoś później zaczełam odstawiać.Ja biorę 3x dziennie cyclogest i besins i 2x zastrzyk prolutex pewnie będę miała schodzić po 12tc (crl) i trochę to zajmie
Nelka85
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej nie pamiętam dokładnie ale na bank nie przed skończonym 12tcJa mialam 3x1 progesteron besins i 3x1 utrogestan. Został mi teraz 1x1 besins i 3x1 utrogestan. Wydaje mi się, że w poprzedniej ciąży jakoś później zaczełam odstawiać.
Ja się stresuje prenatalnymi jutroHalo jak tam niedziela!
soulflygirl86
W pracy od 7.00 trochę wieje nudą i tylko rozglądam się co by tu wszamac straaaaszny mam apetytHalo jak tam niedziela!
Będę jutro na wizycie to się podpytam czy aby napewno nie za szybko mi zaleciła odstawianie.Ja w poprzedniej nie pamiętam dokładnie ale na bank nie przed skończonym 12tc
PepkaS
O której? Będziemy trzymać kciuki!Ja się stresuje prenatalnymi jutro
PepkaS
Zazdroszczę Wam tego apetytu bardzoW pracy od 7.00 trochę wieje nudą i tylko rozglądam się co by tu wszamac straaaaszny mam apetyt
Mam nadzieję, że mi wróci niedługo…
reklama
12:15, w jakiejś klinice, co pierwszy raz będę, jeszcze muszę znaleźć skisnę rano w pracy.O której? Będziemy trzymać kciuki!