nic nie pomaga... myłam zęby po 8 razy i dalej to czulamciężko mi to porównaćtak, wstrętny metaliczno gorzki smak. Już próbowałam mleko wypić, nie pomaga
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic nie pomaga... myłam zęby po 8 razy i dalej to czulamciężko mi to porównaćtak, wstrętny metaliczno gorzki smak. Już próbowałam mleko wypić, nie pomaga
![]()
ZazdroszczeU mnie tyle ale na plusie
Ja już jestem w trakcie odstawiania. Z dawki 1200 zeszłam na 800. Dziś jestem 10t4d.A tak z innej beczki: dziewczyny po in-vitro czy któraś już odstawiła/odstawia progesteron?
Ja biorę 3x dziennie cyclogest i besins i 2x zastrzyk prolutex pewnie będę miała schodzić po 12tc (crl) i trochę to zajmieJa już jestem w trakcie odstawiania. Z dawki 1200 zeszłam na 800. Dziś jestem 10t4d.
11+0-13+6W sumie tak jak pisalyscie o tych prenatalnych, ja jak dzwoniłam mówiłam jaki jestem tydzień i zapisała mnie kobitka na środę co teraz będzie i w sumie będę 11+ 4 ( 12 tys)Zobaczymy czy wszystko będzie git czy nie za wcześnie no, ale często na stronie można spotkać, że od 10tyg. Ale czekajcie te tygodnie np 11-13 są liczone jako 10+0 - 14+6? Czy ja coś popierdzieliłam ?
Popierdzieliłam zamiast 13 napisałam 1411+0-13+6
11 tydzień to 11+0 do 11 +6 (tak tłumaczył mi każdy gin
Ale to jest w terminie więc będzie ok. Nie jestem ginem ale z tego co zrozumiałam i tu i tu widać. Przy większym może być ciężej pomierzyć bo większe dziecko ale niby dokładniej widać.Popierdzieliłam zamiast 13 napisałam 14. No ja właśnie też tak liczę, ale na stronach są zgubne te tygodnie niby 11 tyd, a liczony jako 12. Tak czy siak będę 11+4 i trudno hahaha