Veraverrto
Fanka BB :)
Pamietam, ze na lipcowkach mialam wrazenie, ze urodza sie sami chlopcyMam wyniki!
Zdrowa dziewuszka, Edi będzie mieć siostrę
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamietam, ze na lipcowkach mialam wrazenie, ze urodza sie sami chlopcyMam wyniki!
Tak ja na ig widziałamDziewczyny A slyszalyscie o przypadkach że te wyniki Nifty/sanco się nie pokryły z rzeczywistością ?
ja też jestem tylko śpiąca i dużo jem poza tym, chociaż kiedyś zastanawiałam się, jak to możliwe, że można być w ciąży i o tym nie wiedzieć - teraz już sobie to wyobrażamWiesz z jednej strony radość.. można góry przenosić Ale wiesz głowa już pracuje.. Jeszcze jak Was czytam, jakie potraficie być sponiewierane to myślę, kurde coś nie tak na pewno..
Wspaniale!Mam wyniki!
Moja przyjaciółka miała książkową ciążę, bez żadnych objawów poza delikatnym zmęczeniem i rosnącym brzuchem. Nie każdy się źle czuje w ciąży.Wiesz z jednej strony radość.. można góry przenosić Ale wiesz głowa już pracuje.. Jeszcze jak Was czytam, jakie potraficie być sponiewierane to myślę, kurde coś nie tak na pewno..
GratulujęMam wyniki!
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, no kompletnie nic! Z synkiem czasem mdłości, a teraz i mdłości do południa i popołudniu, okropnie bolące piersi i senność... Tak więc co ciąża to inaczej. Ciesz się że nie masz objawów bo to w ogóle nie jest potwierdzenie że jest ok.Wiesz z jednej strony radość.. można góry przenosić Ale wiesz głowa już pracuje.. Jeszcze jak Was czytam, jakie potraficie być sponiewierane to myślę, kurde coś nie tak
powiedzieli mi na infolinii że oni pracują w weekendy i jeśli mają wyniki to wrzucają... ale biorąc pod uwagę fakt, że moje wyniki były w poniedziałek po godz 8... to obawiam sie, że Ty masz rację...ale mówili Ci że laboratorium w Hongkongu pracuje w weekendy, czy ze mogą wrzucić wynik w weekend do panelu klienta?