reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Dziewczyny mam pytanie.. mam nadzieję że uzyskam odpowiedź. Czy tylko mi zaczęły wychodzić okropne pryszcze na buzi i plecach?? Masakra i do tego zrobił mi się wrzód w pachwinie i nie bardzo wiem co robić. Mąż mówi żeby go zostawić sam się zaleczy.. okropnieństwo
Mi na twarzy też się pojawiają niechciani lokatorzy 🤣🙈

reklama
U mnie nie ma dramatu z cerą pod warunkiem, że nie zacznę się samookaleczać jak tylko zobaczę minimalną nierówność na skórze 🤪

Za to od 3 dni nie mogę przestać jeść 🐷🐽 wczoraj mąż się śmiał, że musi iść na dodatkowe zakupy bo wczoraj co nie zaproponował na kolację to się okazywało, że już to zjadłam 😆 jadłam już 3 posiłki i właśnie odgrzewam zupę a dopiero 11:25🤭

Taką mamy nadzieję ☺️ Może jeszcze w te wakacje pod namiot uda się pojechać na kilka dni, dopóki w trójkę będziemy 😁

Takiego dzieciaka wam życzę 😁 Dobrze znam życie na półwyspie, na pewno będzie tam szczęśliwy 😉

O, też rozważam tą pielęgniarkę z pobraniem w domu. Godziny można jakoś z nimi ustalić czy z góry mówią o której? Jak będę miała pobranie 29.01 to może się wyrobią 🫣

Wg MLH „Jaki Szczecin? Czy to w ogóle jeszcze w Polsce?” 😁
Z pielegniarką umawiasz się telefonicznie. Mówisz mniej więcej kiedy ci pasuje i ona coś proponuje.

reklama
Dziewczyny mam pytanie.. mam nadzieję że uzyskam odpowiedź. Czy tylko mi zaczęły wychodzić okropne pryszcze na buzi i plecach?? Masakra i do tego zrobił mi się wrzód w pachwinie i nie bardzo wiem co robić. Mąż mówi żeby go zostawić sam się zaleczy.. okropnieństwo
jeśli chodzi o pryszcze... nigdy ich nie miałam.nawet w okresie dojrzewania a na początku ciąży miałam kilka... po prostu czekałam aż to się unormuje 😒

Do góry