reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny mam pytanie.. mam nadzieję że uzyskam odpowiedź. Czy tylko mi zaczęły wychodzić okropne pryszcze na buzi i plecach?? Masakra i do tego zrobił mi się wrzód w pachwinie i nie bardzo wiem co robić. Mąż mówi żeby go zostawić sam się zaleczy.. okropnieństwo

ach i tak piszesz ze mieliście aktywne zycie... myślę, że z dziećmi też tak się da, tylko potrzeba chwili i przetrwać te pierwsze lata... I to wszystko wróci do "normy" :)

Ja w ogóle mam taką wizje dzieciństwa mojego dziecka, że pól zycia spędzi na półwyspie, brudny potargany, przegryzając bulke bananem... ale mam nadzieję szczęśliwy... a drugie pół na podróżach, bo zamierzam pokazać mu cały świat 🤣 Także obyśmy byli wszyscy zdrowi i nic więcej nam nie potrzeba...
Taką mamy nadzieję ☺️ Może jeszcze w te wakacje pod namiot uda się pojechać na kilka dni, dopóki w trójkę będziemy 😁

Takiego dzieciaka wam życzę 😁 Dobrze znam życie na półwyspie, na pewno będzie tam szczęśliwy 😉
Najpierw wyślą Ci smsa, że prześlą wynik na maila. Ja aż tak nie odświeżałam, bo nie wierzyłąm, że wynik będzie tak szybko, chociaż pielęgniarka mówiła, że jak pobranie w poniedziałek, to jest spora szansa, że wynik będzie do końca tygodnia. A był jeszcze szybciej.
Ponoć najgorzej z wynikami na początku lutego, bo wtedy w Chinach świętują Nowy Rok. Dobrze, że załapałyśmy się wcześniej :)
O, też rozważam tą pielęgniarkę z pobraniem w domu. Godziny można jakoś z nimi ustalić czy z góry mówią o której? Jak będę miała pobranie 29.01 to może się wyrobią 🫣
kurcze, u mnie pobranie o 14, wszyscy wiemy, że Szczecin na końcu świata, więc pewnie nie poleciał do Hongkongu w poniedziałek, tylko później...

W weekend pewnie nie wprowadzają wynikow, więc najwcześniej w poniedziałek... Ja pierdziele. A tu ani wziąć czegoś na uspokojenie, ani się zalkoholizowac 😂

No nic, specjalnie wczoraj kupiłam sobie nowe dodatki do simsów🙈
Wg MLH „Jaki Szczecin? Czy to w ogóle jeszcze w Polsce?” 😁

Dziewczyny mam pytanie.. mam nadzieję że uzyskam odpowiedź. Czy tylko mi zaczęły wychodzić okropne pryszcze na buzi i plecach?? Masakra i do tego zrobił mi się wrzód w pachwinie i nie bardzo wiem co robić. Mąż mówi żeby go zostawić sam się zaleczy.. okropnieństwo
Na ten wrzód to najlepiej maść ichtiolowa,wyciągnie ładnie ropę

reklama
Do góry