reklama
Mayolin
Fanka BB :)
A nadal jeździ tyłem do kierunku jazdy? Jest szansa, że przy jeździe przodem będzie lepiejMy przyzwyczajaliśmy od początku. Noe miała 2 miesięcy jak mieliśmy długie trasy na drugi koniec pl i co? Nienawidzi auta. Jeździmy w góry ale droga to masakra. Ma 16 miesięcy i nie widzę żeby miało się to zmienić
Bolilol
a bo to jest jak mówisz - większa szansa, że nie znajdziesz, niż że znajdziesz... Więc nie chciałam zaczynać jakiejś powszechnej sierpniowkowej akcji prowadzącej do stresu przy braku znalezienia Ja już mam taką jedną konkretną miejscoweczkę do sprawdzania ale nawet w niej nie zawsze znajdę. To faktycznie trzeba robić z takim podejściem, że "może się uda i będzie cudownie, ale jak nie złapie, to to nic nie oznacza".I się nie chwalisz bym wczesniej już próbowała
Nelka85
Kornelia. 39 lat temu w pl Noemi by nie przeszłoNelka85 Noe czyżby Noemi?Mężowi bardzo podoba się to imię,i jak będzie teraz dziewczynka prawdopodobnie będzie Noemi,bo mi też wydaje się urocze
Ma 16 miesięcy. Tylko tyłem. Ona raczej źle reaguje na pasy. Nie może brykać.A nadal jeździ tyłem do kierunku jazdy? Jest szansa, że przy jeździe przodem będzie lepiej
Nelka85
Ja będę dopiero po prenatalnych szukać. Już powinnam znaleźć bez problemu.a bo to jest jak mówisz - większa szansa, że nie znajdziesz, niż że znajdziesz... Więc nie chciałam zaczynać jakiejś powszechnej sierpniowkowej akcji prowadzącej do stresu przy braku znalezienia Ja już mam taką jedną konkretną miejscoweczkę do sprawdzania ale nawet w niej nie zawsze znajdę. To faktycznie trzeba robić z takim podejściem, że "może się uda i będzie cudownie, ale jak nie złapie, to to nic nie oznacza".
Meganka
No jak nie śpi to ciężko. U nas jak nie śpi to mało zgodnie z obecnymi rekomendacjami ogląda bajki na YT Kids Ale w sumie dopiero od niedawna jej wychodzi oglądanie, po 2urodzinach. Wcześniej też nie było tak dobrego efektu.Kornelia. 39 lat temu w pl Noemi by nie przeszło
Ma 16 miesięcy. Tylko tyłem. Ona raczej źle reaguje na pasy. Nie może brykać.
wydaje mi się że nie w tym samym bo gdy przeglądałam strony z nifty to np reklamowali się laboratorium które bada takie probki od 20 lat, od 15 lat inni nic o tym nie mówili... w każdym razie wywnioskowałam, że to są różne laboratoriaa to nie leci wszystko do tego samego labu w Hongkongu?
No właśnie pamiętam, że Ty czekałaś aż kilka dni dłużej niż @Mayolin a do poniedziałku to już całkiem siwa będę
Mayolin
@Mayolin a gdzie Ty zamawialas nifty?
Myślicie że szybkość wyniku zależy od tego, za czyim pośrednictwem się zamawia?
Mam wrażenie, że jestem już 4 lata w tej ciąży, w tym od pobrania krwi na nifty co najmniej rok
Korzystałam z "niftytest", była zniżka 15% i możliwość przyjazdu pielęgniarki do domu. Mieszkam w Polsce, pod Poznaniem Pielęgniarka przyjechała w poniedziałek 08.01. o 9 rano, mówiła że wieczorem będą wysyłać wszystkie próbki z tego dnia. W laboratorium próbka była 10.01. (jest to zaznaczone na wyniku), a 12.01. w piątek przed południem miałam już wyniki na mailu. Ekspres.
i tak.mogło być np u mnie... gdyby nie sobota to mogłam.miec może wynik w 6 dniuno właśnie też mi się tak wydaje, więc znając moje szczęście to będę czekać do przyszłej środy
Chociaż w sumie może też mieć znaczenie wprowadzenie wyniku - bo wynik może być, ale np. któryś pośrednik go nie wprowadza w system w weekend
reklama
AnnMar88
Moderator
Oooooo to tam gdzie ja! Nawet nie wiesz teraz ile razy odświeże maila dzisiajKorzystałam z "niftytest", była zniżka 15% i możliwość przyjazdu pielęgniarki do domu. Mieszkam w Polsce, pod Poznaniem Pielęgniarka przyjechała w poniedziałek 08.01. o 9 rano, mówiła że wieczorem będą wysyłać wszystkie próbki z tego dnia. W laboratorium próbka była 10.01. (jest to zaznaczone na wyniku), a 12.01. w piątek przed południem miałam już wyniki na mailu. Ekspres.