reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

bo nie miałam wyników zrobionych - a ja przyszłam właśnie po skierowanie na te wyniki. Do mojego prywatnego mam przyjść w przyszłym tygodniu z owymi wynikami, także poszłam żeby dostać skierowanie a i tak dostałam tylko na 3 badania a nie na 16 jak u prywatnego więc skończyło się na tym że i tak wydalam ponad 500 w alabie. 🤡 i jeszcze mandat, Grażyna biznesu normalnie 😂
Bardzo kiepsko że ci nie dał skierowań na wszystkie badania ktore się "należą". Masakra 🤡

reklama
Zapomniałam napisać. Co do poduszki ciążowej kupiłam stacjonarnie ale widzę że na internecie są tańsze trochę. Tylko ja mam inny materiał z jednej strony i inny z drugiej. Cebe baby poduszka cebuszka 🩷

Bardzo kiepsko że ci nie dał skierowań na wszystkie badania ktore się "należą". Masakra 🤡
wiem a ja byłam tak zła że się nic nie odzywałam nawet, wiedziałam że tam nie wróce.

Ja poduszkę kupuje taką jak na zdjęciu. Ma ktoś? Poofi. I tak śpię z poduszką między nogami więc przyda się już i po ciąży. :)

.

Załączniki

• IMG_6183.jpeg
    IMG_6183.jpeg
    47,6 KB · Wyświetleń: 85
Co do poduszek ciążowych - to one się przydają nie tylko w czasie ciąży, ale też po. Te w kształcie rogala/litery C śmiało można wykorzystać do karmienia albo jako kokon, żeby dziecko nie spadło z łóżka albo kanapy.

reklama
Co do poduszek ciążowych - to one się przydają nie tylko w czasie ciąży, ale też po. Te w kształcie rogala/litery C śmiało można wykorzystać do karmienia albo jako kokon, żeby dziecko nie spadło z łóżka albo kanapy.
Tak właśnie były różne te wielkie takie mniejsze i takie co ja kupiłam. Wzięłam ta najbardziej wielofunkcyjna. A te największe mnie przerazały jestem drobną bym utoneła w niej 😅

Do góry