reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

bo nie miałam wyników zrobionych - a ja przyszłam właśnie po skierowanie na te wyniki. Do mojego prywatnego mam przyjść w przyszłym tygodniu z owymi wynikami, także poszłam żeby dostać skierowanie a i tak dostałam tylko na 3 badania a nie na 16 jak u prywatnego więc skończyło się na tym że i tak wydalam ponad 500 w alabie. 🤡 i jeszcze mandat, Grażyna biznesu normalnie 😂
Bardzo kiepsko że ci nie dał skierowań na wszystkie badania ktore się "należą". Masakra 🤡

reklama
Zapomniałam napisać. Co do poduszki ciążowej kupiłam stacjonarnie ale widzę że na internecie są tańsze trochę. Tylko ja mam inny materiał z jednej strony i inny z drugiej. Cebe baby poduszka cebuszka 🩷

Bardzo kiepsko że ci nie dał skierowań na wszystkie badania ktore się "należą". Masakra 🤡
wiem a ja byłam tak zła że się nic nie odzywałam nawet, wiedziałam że tam nie wróce.

Ja poduszkę kupuje taką jak na zdjęciu. Ma ktoś? Poofi. I tak śpię z poduszką między nogami więc przyda się już i po ciąży. :)

.

Załączniki

• IMG_6183.jpeg
    IMG_6183.jpeg
    47,6 KB · Wyświetleń: 89
Co do poduszek ciążowych - to one się przydają nie tylko w czasie ciąży, ale też po. Te w kształcie rogala/litery C śmiało można wykorzystać do karmienia albo jako kokon, żeby dziecko nie spadło z łóżka albo kanapy.

reklama
Co do poduszek ciążowych - to one się przydają nie tylko w czasie ciąży, ale też po. Te w kształcie rogala/litery C śmiało można wykorzystać do karmienia albo jako kokon, żeby dziecko nie spadło z łóżka albo kanapy.
Tak właśnie były różne te wielkie takie mniejsze i takie co ja kupiłam. Wzięłam ta najbardziej wielofunkcyjna. A te największe mnie przerazały jestem drobną bym utoneła w niej 😅

Do góry