reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja ostatni raz jem w pracy bo później to już mam mdłości i tak od 17 nic nie przełknę :/ a wstaje nie na siku tylko po prostu się wiecznie budzę, nie idzie zasnąć. Może niedługo się to ustabilizuje.

reklama
Ja ostatni raz jem w pracy bo później to już mam mdłości i tak od 17 nic nie przełknę :/ a wstaje nie na siku tylko po prostu się wiecznie budzę, nie idzie zasnąć. Może niedługo się to ustabilizuje.
no tak, to klops.
Jesteśmy w tym samym tygodniu, mi jakoś na razie troszkę lepiej. Nie mam takich mdłości i zaczęłam nawet dobrze spać.

Kurcze to ja od lata przesypiam noce znowu i tak mi żal już na samą myśl 😅 Ale no w końcu się wyspimy wszystkie
JJ po porodzie przesypiała w nocy 6h ale w szpitalu ja budzili. Jeść wtedy nie chciała. W domu musiałam ja budzić bo nie przybierała. Po 3 dniach nauczyła się wstawać. A mogło być tak pięknie.

Faktycznie ten wynik może zaniepokoić... Co powiedział lekarz na ten temat?
lekarz od prenatalnych to był i pierwsze co powiedział to ze trzeba będzie wprowadzić profilaktykę z acardu
.. na co ja ze mam alergie... a on, ze w takim razie omówić to z prowadzącym. Wiecie on nie był od decyzji...
Chyba napisze wątek na forum czy ktoś przerabiał podobne sytuacje, może się czegoś dowiem... :(
W poniedziałek mam 1 wizyte w UCK na patologii ciąży i tak się cieszę, że wcześniej sie tam wbiłam... oni na pewno przerobili najgorsze przypadki... :(

Prawie 4cm miłości 🥰
Cytomegalia jest ok, przechodziłam ja . Mam wysoka awidnosc .
Teraz umówić sie na prenatalne 👍😁

Załączniki

• IMG_20240118_083334251_HDR.jpg
    IMG_20240118_083334251_HDR.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 68
lekarz od prenatalnych to był i pierwsze co powiedział to ze trzeba będzie wprowadzić profilaktykę z acardu
.. na co ja ze mam alergie... a on, ze w takim razie omówić to z prowadzącym. Wiecie on nie był od decyzji...
Chyba napisze wątek na forum czy ktoś przerabiał podobne sytuacje, może się czegoś dowiem... :(
W poniedziałek mam 1 wizyte w UCK na patologii ciąży i tak się cieszę, że wcześniej sie tam wbiłam... oni na pewno przerobili najgorsze przypadki... :(
Rozumiem... Myślę, że wątek na ten temat to bardzo dobry pomysł. 🙂 jest tutaj bardzo dużo mądrych dziewczyn, które potrafią dobrze doradzić 🙂

reklama
Rozumiem... Myślę, że wątek na ten temat to bardzo dobry pomysł. 🙂 jest tutaj bardzo dużo mądrych dziewczyn, które potrafią dobrze doradzić 🙂
tak i przede wszystkim duzo doświadczen i historii... albo mnie dobiją albo pocieszą.
A wiecie co mnie dobija? Że to dziecko jest zdrowe, a moje ciało jest chujo*e i przez nie nie będzie mogło rozwijać sie odpowiednio... :(

Ostatnia edycja:
Do góry