reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

A czy to możliwe żebym czuła ruchy bąbla już? Od wczoraj mam wrażenie, że to co mi się w brzuchu przelewa, to już nie są gazy 😳😳😳 11+5 dzisiaj

reklama
@kejti36 wszystkiego najlepszego 💐🎉😊

Dziewczyny czy wasz brzuch też sie napina ? Albo np leżę na lewym boku i czuję że coś tam jest i sie "rozpycha" Nie są to skurcze bolące czy coś ale czuję coś tam od środka 😏 może to macica sie rozciąga ? Nie pamietam czy miałam to z dziewczynami 😂 jestem dopiero 10+5 . Wizyta na NFZ jutro . 😑
Nie brzuch się nie napina,za to mam taki nabrzmiały w miejscu gdzie są jelita,że szok!taki brzuszek z Młodym to ja miałam w 5miesiącu! No tak,ale wtedy byłam 22 latka a nie dinozaur 37😉 Strasznie mnie męczą te ,,skręty'' jelit,gazy i częste wypróżnianie. Dzisiaj od 2 do 3 w nocy siedziałam na ,,tronie'' ..ja 10+6 Wizyta dopiero 30.01...

Nie brzuch się nie napina,za to mam taki nabrzmiały w miejscu gdzie są jelita,że szok!taki brzuszek z Młodym to ja miałam w 5miesiącu! No tak,ale wtedy byłam 22 latka a nie dinozaur 37😉 Strasznie mnie męczą te ,,skręty'' jelit,gazy i częste wypróżnianie. Dzisiaj od 2 do 3 w nocy siedziałam na ,,tronie'' ..ja 10+6 Wizyta dopiero 30.01...
Ja też mam problem z jelitami i też 37 lat-za kilka dni mi pyknie😉 No i widze ze też masz taką dużą młodzież w domu😄

No właśnie ja też mam tak miej więcej w okolicach jelit może poniżej pępka ciężko określić . Nie wiem czy sie napina nie wiem jak mam to powiedziec . Dziwne takie uczucie . Takie pełności czasami 😂
No właśnie jakos jak człowiek był młodszy to inaczej to odczuwał a teraz ....😂😂😂 Czuję sie jakbym pierwszy raz była w ciąży i poznaje swoje ciało na nowo 😂

@kejti36 wszystkiego najlepszego
Happy Birthday GIF by Chippy the Dog

reklama
Do góry