reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja pożyczyłam w pierwszej ciąży od koleżanki, ale spało mi się z nią gorzej niż bez 😅 Tym razem chyba na dodatek ciężko by było miejsce znaleźć, bo jeszcze córka z nami śpi 🙈

Super, gratulacje! ♥️ i jeszcze chłopiec, tak jak chciałaś ☺️

Akurat ta przychodnia do której chodzę zleca do Invicty. Ja miałam na koniec dnia, poza grupą krwi, ale nie wiem czy tylko osobiście nie mogę odebrać, dlatego nie ma online.
z tego co czytałam to HIV trzeba odebrać osobiście

reklama
z tego co czytałam to HIV trzeba odebrać osobiście
W pierwszej ciąży rzeczywiście nie miałam wyników online, tylko osobiście, ale teraz dostałam :)
IMG_8312.jpeg

Ja po wizycie u położnej. Kazała mi się zapisać do fizjoterapeuty z plecami a potem się zobaczy. Następną wizytę mam 1/2 u niej i jeszcze mam wizytę z endokrynologiem żeby moja niedoczynność i insulinę zbadał. Bo chcą swoje wyniki jeszcze. A teraz siedzę na pobranie krwi na wyniki i na pobranie do KUB testu i dostanę termin na wizytę na prenatalne. Wszystko mam mieć w jednej aplikacji. Dostałam dużo informacji. Była miła okaże się jak dalej 😁 mówiła że pewnie dostanę termin na za dwa tygodnie gdzieś

Ja po wizycie u położnej. Kazała mi się zapisać do fizjoterapeuty z plecami a potem się zobaczy. Następną wizytę mam 1/2 u niej i jeszcze mam wizytę z endokrynologiem żeby moja niedoczynność i insulinę zbadał. Bo chcą swoje wyniki jeszcze. A teraz siedzę na pobranie krwi na wyniki i na pobranie do KUB testu i dostanę termin na wizytę na prenatalne. Wszystko mam mieć w jednej aplikacji. Dostałam dużo informacji. Była miła okaże się jak dalej 😁 mówiła że pewnie dostanę termin na za dwa tygodnie gdzieś
Co to KUB test?

reklama
Do góry