PepkaS
Fanka BB :)
Nie no pięknie widaćNa żywo było lepiej widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no pięknie widaćNa żywo było lepiej widać
A który masz tydzień obecnie?Aż jak zaczęłam sobie myśleć o tym badaniu nifty to taki obleciał mnie strach
Ale dopiero za 2-3 tygodnie będę mogła zrobić.
8+1A który masz tydzień obecnie?
w takim układzie zaryzykuje i najwyżej przełożę wizytę jak nie będzie wyników. Tyle kasy na te wizyty i wszystko do okola wydaje że chociaż raz skorzystam z NFZ.Mocno zależy. Ja robilam przed świętami i mialam w 4 dni wyniki. Poprzednio czekałam prawie 2 tyg na te hiv i kiła...
Odpisałam wcześniejO to to, też z chęcią posłucham
GratulacjeDziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec
Znam i używam bo już się ze mnie zrobił mały grubasekA co do za ciasnych spodni, to nie wiem czy znacie patent na gumeczkę. Ja tak ostatnio chodzę, zanim mi przyjdą spodnie ciążowe (które już zamówiłam ).
Za 6 tygodni?? Masakra... ja ledwo 2 , a max 3 tyg wytrzymuje!Ja po wizycie, rusza się kluska. Ciśnienie miałam 155/99 a w domu normalne. 4.5 cm już ma ale wszystko było widać, nosek, nóżki, stópki, rączki, w szoku byłam że tak wyraźnie. Lepszy sprzęt ma babka niż mój ginekolog w pierwszej ciąży kolejna wizyta za 6 tygodni i to nawet bez badań.
no i za tydzień mam pappy i Niftę
No to faktycznie, jeszcze musisz trochę poczekać. Mi właśnie przyjaciółka mówi, że nie mam co się stresować, bo to nie ode mnie zależy co wyjdzie na badaniu. Ma w sumie rację, a stres w ciąży szkodzi
Prywatnie pewnie bym mogła chodzić częściej, ale ja też nie mam potrzeby. Wiadomo, że milej oglądać sobie jak rośnie i upewniać się, że wszystko w porządku, ale szkoda mi 200 euro poza tym nie mam czasu tyle chodzićZa 6 tygodni?? Masakra... ja ledwo 2 , a max 3 tyg wytrzymuje!