reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
A co do za ciasnych spodni, to nie wiem czy znacie patent na gumeczkę. Ja tak ostatnio chodzę, zanim mi przyjdą spodnie ciążowe (które już zamówiłam 🤣).

Załączniki

• 20240111_153007.jpg
    20240111_153007.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 87
a mówili coś kiedy wyniki?
Nie wiem jak ja przeżyje ten tydzień 😱
Powiedziała Pani że w teorii do 10 dni roboczych ale zwykle jest koło 7 dni. Dobrze, że do nas się akurat szwagierka z chlopakiem wpowadza na 2 miesoace to trzeba chate ogarnąć i mam się czym zająć. Pamiętam że w 1 ciąży to myślałam że przez ten tydzien oszaleje...

Dziewczyny zapisałam się na czwartek na NFZ, jak zrobię wyniki w piątek rano to do środy będę je miała? Chodzi mi o ten pakiet ciążowy hiv, Toxoplazmoza, morfologia, różyczka itd itp , na te wyniki nie czeka się jakoś bardzo długo prawda?
Mocno zależy. Ja robilam przed świętami i mialam w 4 dni wyniki. Poprzednio czekałam prawie 2 tyg na te hiv i kiła...

reklama
Do góry