wiesz, to chyba nie ma reguły na to, u mojego kuzyna 4 facetów ich jest i 2 z nich ma już po 2 córki.Ja przeczuwam drugiego chłopca, bo mąż ma 2 braci, jakby była dziewczynka to bym się bardzo zdziwiła.
reklama
Malinaaaa
Fanka BB :)
Ja też się obawiam zazdrości, tym bardziej, że syn cały czas powtarza, że on nie chce rodzeństwa (rocznikowo 8 lat), a my cały czas mówiliśmy, że więcej dzieci nie chcemy. Odmieniło nam się jak wybudowaliśmy dom, że jak już się wprowadzimy to będzie tam zbyt pusto No i szybko poszło ze staraniami. I teraz pytanie czy mówić najpierw synowi o rodzeństwie czy powiedzieć wszystkim ogólnie? Bardziej bym chciała, żeby on wiedział przed nimi, z tym że jeszcze mieszkamy z teściami i będę się bała żeby zaraz nie poleciał im powiedzieć :/
U mnie na śniadanie dziś mąż zrobił tortille z jajkiem, sałatą i pomidorem, a na obiad teściowa ma zupę krem z dyni
Ale nie powiem bo zdarzało się, że wpadał maczek, a to big mac, a to wrap albo jalapeno burger
Ciężka sytuacja. Ale na waszym miejscu najpierw powiedziałabym synowi, żeby nie czuł się pominięty, jest już duży i pewnie wiele rozumie. Chyba nie zostaje nic innego jak długie rozmowy, a może się okazać, że jak już dzidzius się urodzi, to sam zmieni zdanie co do rodzeństwa.
Malinaaaa
Jest zarodek z bijącym serduszkiem!! aż nie mogę w to uwierzyć. Ciąża jest młodsza niż z OM, termin po tym USG wyliczyła na 3 września, ale pozwólcie, że zostanę z Wami stres mnie pewnie nie opuści za szybko. Kolejna wizyta na NFZ dopiero 8.02
Cudowne wieści
rybka_pipka
Siedzę w poczekalni u gina i jakiś mi się stres załączył. Normalnie jakbym miała zaraz prawo jazdy zdawać
Malinaaaa
Ja się nastawiam, ze te pierwsze 3 miesiące będą ciężkie zanim się odnajdziemy w nowych rolach. U nas poród wypada miesiąc przed 3. Urodzinkami córki.
Chwalę się fotką :Zobacz załącznik 1602048
Też uważam że te pierwsze miesiące będą ciężkie. I bardzo się tego boję. Już teraz zastanawiam się jak ogarnę dwójkę, kiedy mąż już wróci do pracy. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się urodzić SN, chociaż ginekolog skłania się ku drugiej cesarce a ja bardzo chciałabym uniknąć cięcia, żeby móc szybciej wrócić do formy, pamiętając jak to wyglądało ostatnim razem.
Ps. Mamy dzieci w podobnym wieku PS.2 rozczulajace zdjęcie usg
Malinaaaa
Pisałyście o wizytach to ja miałam dopiero jedną, za tydzień drugą, dziś 8+6. Synek przyniósł ze zlobka jakiś wirus i siedzimy z zapaleniem oskrzeli juz
Współczuję ja już odliczam dni do 2 trymestru, może to złudne, ale będę się czuć bezpieczniej nawet jeśli mnie czymś syn zarazi
Malinaaaa
Siedzę w poczekalni u gina i jakiś mi się stres załączył. Normalnie jakbym miała zaraz prawo jazdy zdawać
Trzymam kciuki
adiika
Będzie dobrze!Siedzę w poczekalni u gina i jakiś mi się stres załączył. Normalnie jakbym miała zaraz prawo jazdy zdawać
adiika
Też mam takie przemyślenia, że wolałabym drugi raz poród SN. Jednak cesarka to poważna operacja Może zasięgnij porady u innego lekarza czy koniecznie musisz mieć drugą cesarkę.Też uważam że te pierwsze miesiące będą ciężkie. I bardzo się tego boję. Już teraz zastanawiam się jak ogarnę dwójkę, kiedy mąż już wróci do pracy. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się urodzić SN, chociaż ginekolog skłania się ku drugiej cesarce a ja bardzo chciałabym uniknąć cięcia, żeby móc szybciej wrócić do formy, pamiętając jak to wyglądało ostatnim razem.
Ps. Mamy dzieci w podobnym wieku PS.2 rozczulajace zdjęcie usg
reklama
drugi.bejbik
Te choroby żłobkowe to jakaś tragedia. Moja młoda wróciła w poniedziałek po chorobie, a na drzwiach kartka "w grupie wykryto przypadek szkarlatyny" dzisiaj zawisła kolejna kartka "Prosimy obserwować dzieci. W grupie panuje rsv" może frytki do tego?Pisałyście o wizytach to ja miałam dopiero jedną, za tydzień drugą, dziś 8+6. Synek przyniósł ze zlobka jakiś wirus i siedzimy z zapaleniem oskrzeli juz