reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Detektor chyba najwcześniej się da złapać od 12tc, ale ciężko idzie bo młode ma dużo miejsca do uciekania 😅 oczywiście próbować nie zaszkodzi (sama na pewno będę). No i czytałam że w kolejnej ciąży łatwiej, bo macica szybciej rośnie i jest po prostu wyżej i nie trzeba wciskać pod spojenie łonowe głowicy 😂

U mnie już 2,75 człowieka, nawet widziałam jak machał tymi mini łapkami 😁 z crl wychodzi dzisiaj 9+4, to czas ogarnąć panoramę 😂
pięknie 😍

Jest zarodek z bijącym serduszkiem!! 🥳🥳😍 aż nie mogę w to uwierzyć. Ciąża jest młodsza niż z OM, termin po tym USG wyliczyła na 3 września, ale pozwólcie, że zostanę z Wami 😄 stres mnie pewnie nie opuści za szybko. Kolejna wizyta na NFZ dopiero 8.02
udało się! Chyba wszystkim kciuki drętwiały 😂
Gratulujemy!

Ja się obawiam zazdrości że strony starszaka, jak się urodzi dzidzius, synek będzie miał prawie 3 lata 🙆‍♀️
Ja się nastawiam, ze te pierwsze 3 miesiące będą ciężkie zanim się odnajdziemy w nowych rolach. U nas poród wypada miesiąc przed 3. Urodzinkami córki.
Chwalę się fotką 😁:
IMG_4884.jpeg

reklama
Do góry