Bolilol
Fanka BB :)
jumper jpd-100ejaki kupiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jumper jpd-100ejaki kupiłaś?
Teraz mam stresa czy się dostanę na listęDobra, zróbmy tak: za listę roboczą wezmę listę z terminami porodów z pierwszej strony. Do niedzieli (14.01) dajmy szansę, żeby każda chętna zweryfikowała czy się tam znajduje. W przyszłym tygodniu mogę posprawdzać aktywność po nickach i dogadamy się o wysłanie listy do Ani.
A mi ogórki z sałatki ze słoika - rybąMi np.herbata z cytryną ,,jedzie'' cebulą...
Ja pierwszą na potwierdzenie u innego lekarza miałam i jedną u mojego prowadzącego. Dziś 10+4. Kolejna wizyta 1 lutego -prenatalne. mam mieć zazwyczaj 1 w miesiącuDziewczyny ile na tym etapie miałyście wizyt? I co ile będziecie chodzić?
Ja dziś tortilla z kurczakiem ale jakoś nie wchodzi.Mnie też odrzuciło od miesa, juz czwarty dzień zyje bez
No przyznam, że nie jest łatwo. Mdłości i wieczne zmęczenie nie ułatwiają sprawy :/cześć jesteś kolejną, którą podziwiam, że przy maluchu daje radę z kolejną ciążą
wg wyliczeń mojej ginekolożki 14 sierpniaNa jaki termin wpisać? To chyba jakoś początek sierpnia?
Haha no wszystko się kręci wokół żarciawidzę że znowu o jedzeniu ja wstałam i pomyslalam, że muszę zjeść tzatziki z pieczonymi ziemniaczkami