reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Widzę, że nie tylko ja mam takie myśli przed każdą wizyta 🤦‍♀️ głupie jesteśmy obie 🤦‍♀️ trzymam mocno kciuki i czekam na wieści
Daj spokój…
Dwie noce ostatnie też się budziłam i myślałam co się „tam” dzieje i już po spaniu 😬

Co do wzruszania się - jestem wrażliwa i płaczliwa, pewnie przez hormony. Ale bez przesady.
Na pierwszym usg łzy mi popłynęły z takiej ulgi i jak zobaczyłam tą małą migawkę tam, bo w pierwszej ciąży takiego widoku nie było mi dane mi zobaczyć 🥺
Ta ciąża jest w umiarkowanych emocjach pewnie przez złe oświadczenia z pierwszą 😬
Ale ogólnie jestem przerażona, na myśl o prenatalnych czuje jakby mi brakowało tchu😬

reklama
zbierzemy listę chętnych i aktywnych osób, zgłosimy je administratorce forum i utworzy dla nas nowy "dział" sierpniowych mam 2024, do którego będą miały dostęp tylko zgłoszone osoby :)
Fajnie by było z wątkiem prywatnym, bo jednak wrzucamy było nie było swoje własne badania i dużo prywatnych informacji. Jakby ktoś się bardzo postarał to by wystalkowal

Do góry