17 stycznia kończę 37 latCzy jest tu taki dinozaur jak ja? Jak widać po nicku mam 37 lat,ale czuję się wciąż bardzo młodo
reklama
Bolilol
Fanka BB :)
Widzę, że nie tylko ja mam takie myśli przed każdą wizyta głupie jesteśmy obie trzymam mocno kciuki i czekam na wieści11:00
Mam nadzieję, że serce bije
Bolilol
o, to widzę, że jesteś ode mnie starsza o 2 lata i to tak co do dnia17 stycznia kończę 37 lat
musi byc dobrze11:00
Mam nadzieję, że serce bije
nie jesteście głupie... ja teraz 11+ i codziennie KAŻDE siku boje sie, że zobaczę krew na papierze... odkąd jestem w ciąży patrzę za każdym razem...Widzę, że nie tylko ja mam takie myśli przed każdą wizyta głupie jesteśmy obie trzymam mocno kciuki i czekam na wieści
ta sama data? hahaha moja teściowa i mój najlepszy przyjaciel też są z 17.01.o, to widzę, że jesteś ode mnie starsza o 2 lata i to tak co do dnia
I wyjątkowo dobrze się dogadujemy!
PepkaS
Daj spokój…Widzę, że nie tylko ja mam takie myśli przed każdą wizyta głupie jesteśmy obie trzymam mocno kciuki i czekam na wieści
Dwie noce ostatnie też się budziłam i myślałam co się „tam” dzieje i już po spaniu
Co do wzruszania się - jestem wrażliwa i płaczliwa, pewnie przez hormony. Ale bez przesady.
Na pierwszym usg łzy mi popłynęły z takiej ulgi i jak zobaczyłam tą małą migawkę tam, bo w pierwszej ciąży takiego widoku nie było mi dane mi zobaczyć
Ta ciąża jest w umiarkowanych emocjach pewnie przez złe oświadczenia z pierwszą
Ale ogólnie jestem przerażona, na myśl o prenatalnych czuje jakby mi brakowało tchu
dokładnie to samo robię. To już siedzi w głowie chyba.nie jesteście głupie... ja teraz 11+ i codziennie KAŻDE siku boje sie, że zobaczę krew na papierze... odkąd jestem w ciąży patrzę za każdym razem...
Kejcik
ja jestem taka sama głupia jak i WyWidzę, że nie tylko ja mam takie myśli przed każdą wizyta głupie jesteśmy obie trzymam mocno kciuki i czekam na wieści
reklama
rybka_pipka
Fajnie by było z wątkiem prywatnym, bo jednak wrzucamy było nie było swoje własne badania i dużo prywatnych informacji. Jakby ktoś się bardzo postarał to by wystalkowalzbierzemy listę chętnych i aktywnych osób, zgłosimy je administratorce forum i utworzy dla nas nowy "dział" sierpniowych mam 2024, do którego będą miały dostęp tylko zgłoszone osoby