Dobrze, że w jajowodach jednak nic nie ma. A może warto sprawdzić poziom i przyrost bety? Rozważałaś to?Jestem po drugiej wizycie. Oba jajowody są czyste, nic w nich całe szczęście nie ma. W macicy jest pęcherzyk ciążowy, ale za mały jak na ten wiek ciąży. Jest widoczny mały pęcherzyk żółtkowy. Więc albo ciąża dużo młodsza, ale coś jest nie tak
reklama
Dziękuję
też trzymam za Was jutro kciuki i powoli się stresuje...
PepkaS
Fanka BB :)
Na którą masz godzinę?Dziękuję
też trzymam za Was jutro kciuki i powoli się stresuje...
14! A Wy?Na którą masz godzinę?
PepkaS
Ja 9:40. Już czuję, że noc będzie nieprzespana14! A Wy?
Animmka
Ja właśnie z mężem wracam przy okazji rodziców i teściów odwiedziliśmy po wizycie ciąża zdrowa wszystko rozwija się prawidłowo, słuchaliśmy dziś serduszka i wydzielismy delikatne zalążki rączek i nóżek nawet się maleństwo (19.70mm) nam poruszyło, następna wizyta 25 stycznia. A jutro dzwonię zapisać się na prenatalne wczoraj wstępnie kobitka podała mi wizytę na 31 stycznia. Tylko muszę jej kod skierowania podać by dokończyć i powiedziała że papp-a kosztuje 380 USG plus krew.
Przyłączam się do wiadomości i Bardzo trzymam za ciebie kciuki @drugi.bejbikJuz nieraz takie pokręcone historie na forum się trafiły, które kończyły się dobrze - oby to była jedna z nich
Ja mam na 8:00 i też już czuję że noc będzie nie przespana , stresuje się max bo mam małe przyrosty bety caly czas .Ja 9:40. Już czuję, że noc będzie nieprzespana
Trzymam kciuki za nas wszystkie
mam nadzieje, ze jednak się wyśpisz, a jutro wszystko będzie dobrze!Ja 9:40. Już czuję, że noc będzie nieprzespana
mega się cieszę, że takie wiesciJa właśnie z mężem wracam przy okazji rodziców i teściów odwiedziliśmy po wizycie ciąża zdrowa wszystko rozwija się prawidłowo, słuchaliśmy dziś serduszka i wydzielismy delikatne zalążki rączek i nóżek nawet się maleństwo (19.70mm) nam poruszyło, następna wizyta 25 stycznia. A jutro dzwonię zapisać się na prenatalne wczoraj wstępnie kobitka podała mi wizytę na 31 stycznia. Tylko muszę jej kod skierowania podać by dokończyć i powiedziała że papp-a kosztuje 380 USG plus krew.
jak robimy pappe prywatnie trzeba mieć usg na te badania?
Przyłączam się do wiadomości i Bardzo trzymam za ciebie kciuki @drugi.bejbik
Ja mam na 8:00 i też już czuję że noc będzie nie przespana , stresuje się max bo mam małe przyrosty bety caly czas .
Trzymam kciuki za nas wszystkie
tak bym chciała byś jutro usłyszała dobre informacje i że takie przeczytam.jak wstanę
reklama
Veraverrto
Ale masz dodatnie IgM czy IgG?Pisaliście tu wcześniej o tych badaniach Toxo itd . Ja dziś odebrałam wynik cytomegali i mam dodatnie konsultowałam sie już z ginem i mam powtórzyć po dwóch tyg . Podejrzewa że to nie będzie nic złego że zapewne teraz spadnie że czasem labo tak mają ale trochę stresa mam nie ukrywam
A i kolejna wizytę mam 25 stycznia