reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Jestem po drugiej wizycie. Oba jajowody są czyste, nic w nich całe szczęście nie ma. W macicy jest pęcherzyk ciążowy, ale za mały jak na ten wiek ciąży. Jest widoczny mały pęcherzyk żółtkowy. Więc albo ciąża dużo młodsza, ale coś jest nie tak 🥺
Dobrze, że w jajowodach jednak nic nie ma. A może warto sprawdzić poziom i przyrost bety? Rozważałaś to?

reklama
Ja też mam jutro wizytę na 18.20, stresuje się, żeby wielkość okrucha zgadzała się co do tc 😬 Wczoraj temu na NFZ wychodziło trochę mniej, ale nie podał mi żadnej wartości (ani pęcherzyka ani zarodka), no i sprzęt nienajnowszy.

Ja właśnie z mężem wracam przy okazji rodziców i teściów odwiedziliśmy po wizycie 😁 ciąża zdrowa wszystko rozwija się prawidłowo, słuchaliśmy dziś serduszka i wydzielismy delikatne zalążki rączek i nóżek nawet się maleństwo (19.70mm) nam poruszyło, następna wizyta 25 stycznia. 😍😍 A jutro dzwonię zapisać się na prenatalne wczoraj wstępnie kobitka podała mi wizytę na 31 stycznia. Tylko muszę jej kod skierowania podać by dokończyć i powiedziała że papp-a kosztuje 380 USG plus krew. 😍😍

Juz nieraz takie pokręcone historie na forum się trafiły, które kończyły się dobrze - oby to była jedna z nich 🫂
Przyłączam się do wiadomości i Bardzo trzymam za ciebie kciuki @drugi.bejbik ❤️
Poproszę ❣️
I jeszcze za @Policja i @kejti36 ❣️ też jutro mają
❤️❤️❤️
Ja 9:40. Już czuję, że noc będzie nieprzespana 😬
Ja mam na 8:00 i też już czuję że noc będzie nie przespana , stresuje się max bo mam małe przyrosty bety caly czas .

Trzymam kciuki za nas wszystkie 🙏🙏🙏

Ja 9:40. Już czuję, że noc będzie nieprzespana 😬
mam nadzieje, ze jednak się wyśpisz, a jutro wszystko będzie dobrze!

Ja właśnie z mężem wracam przy okazji rodziców i teściów odwiedziliśmy po wizycie 😁 ciąża zdrowa wszystko rozwija się prawidłowo, słuchaliśmy dziś serduszka i wydzielismy delikatne zalążki rączek i nóżek nawet się maleństwo (19.70mm) nam poruszyło, następna wizyta 25 stycznia. 😍😍 A jutro dzwonię zapisać się na prenatalne wczoraj wstępnie kobitka podała mi wizytę na 31 stycznia. Tylko muszę jej kod skierowania podać by dokończyć i powiedziała że papp-a kosztuje 380 USG plus krew. 😍😍
mega się cieszę, że takie wiesci 💜
jak robimy pappe prywatnie trzeba mieć usg na te badania?

Przyłączam się do wiadomości i Bardzo trzymam za ciebie kciuki @drugi.bejbik ❤️

❤️❤️❤️

Ja mam na 8:00 i też już czuję że noc będzie nie przespana , stresuje się max bo mam małe przyrosty bety caly czas .

Trzymam kciuki za nas wszystkie 🙏🙏🙏

tak bym chciała byś jutro usłyszała dobre informacje 💜 i że takie przeczytam.jak wstanę 💚

reklama
Pisaliście tu wcześniej o tych badaniach Toxo itd . Ja dziś odebrałam wynik cytomegali i mam dodatnie 😔 konsultowałam sie już z ginem i mam powtórzyć po dwóch tyg . Podejrzewa że to nie będzie nic złego że zapewne teraz spadnie że czasem labo tak mają ale trochę stresa mam nie ukrywam 😑

A i kolejna wizytę mam 25 stycznia 😊😊
Ale masz dodatnie IgM czy IgG?

Do góry