reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Jestem po drugiej wizycie. Oba jajowody są czyste, nic w nich całe szczęście nie ma. W macicy jest pęcherzyk ciążowy, ale za mały jak na ten wiek ciąży. Jest widoczny mały pęcherzyk żółtkowy. Więc albo ciąża dużo młodsza, ale coś jest nie tak 🥺
Dobrze, że w jajowodach jednak nic nie ma. A może warto sprawdzić poziom i przyrost bety? Rozważałaś to?

reklama
Ja też mam jutro wizytę na 18.20, stresuje się, żeby wielkość okrucha zgadzała się co do tc 😬 Wczoraj temu na NFZ wychodziło trochę mniej, ale nie podał mi żadnej wartości (ani pęcherzyka ani zarodka), no i sprzęt nienajnowszy.

Ja właśnie z mężem wracam przy okazji rodziców i teściów odwiedziliśmy po wizycie 😁 ciąża zdrowa wszystko rozwija się prawidłowo, słuchaliśmy dziś serduszka i wydzielismy delikatne zalążki rączek i nóżek nawet się maleństwo (19.70mm) nam poruszyło, następna wizyta 25 stycznia. 😍😍 A jutro dzwonię zapisać się na prenatalne wczoraj wstępnie kobitka podała mi wizytę na 31 stycznia. Tylko muszę jej kod skierowania podać by dokończyć i powiedziała że papp-a kosztuje 380 USG plus krew. 😍😍

Juz nieraz takie pokręcone historie na forum się trafiły, które kończyły się dobrze - oby to była jedna z nich 🫂
Przyłączam się do wiadomości i Bardzo trzymam za ciebie kciuki @drugi.bejbik ❤️
Poproszę ❣️
I jeszcze za @Policja i @kejti36 ❣️ też jutro mają
❤️❤️❤️
Ja 9:40. Już czuję, że noc będzie nieprzespana 😬
Ja mam na 8:00 i też już czuję że noc będzie nie przespana , stresuje się max bo mam małe przyrosty bety caly czas .

Trzymam kciuki za nas wszystkie 🙏🙏🙏

Ja 9:40. Już czuję, że noc będzie nieprzespana 😬
mam nadzieje, ze jednak się wyśpisz, a jutro wszystko będzie dobrze!

Ja właśnie z mężem wracam przy okazji rodziców i teściów odwiedziliśmy po wizycie 😁 ciąża zdrowa wszystko rozwija się prawidłowo, słuchaliśmy dziś serduszka i wydzielismy delikatne zalążki rączek i nóżek nawet się maleństwo (19.70mm) nam poruszyło, następna wizyta 25 stycznia. 😍😍 A jutro dzwonię zapisać się na prenatalne wczoraj wstępnie kobitka podała mi wizytę na 31 stycznia. Tylko muszę jej kod skierowania podać by dokończyć i powiedziała że papp-a kosztuje 380 USG plus krew. 😍😍
mega się cieszę, że takie wiesci 💜
jak robimy pappe prywatnie trzeba mieć usg na te badania?

Przyłączam się do wiadomości i Bardzo trzymam za ciebie kciuki @drugi.bejbik ❤️

❤️❤️❤️

Ja mam na 8:00 i też już czuję że noc będzie nie przespana , stresuje się max bo mam małe przyrosty bety caly czas .

Trzymam kciuki za nas wszystkie 🙏🙏🙏

tak bym chciała byś jutro usłyszała dobre informacje 💜 i że takie przeczytam.jak wstanę 💚

reklama
Pisaliście tu wcześniej o tych badaniach Toxo itd . Ja dziś odebrałam wynik cytomegali i mam dodatnie 😔 konsultowałam sie już z ginem i mam powtórzyć po dwóch tyg . Podejrzewa że to nie będzie nic złego że zapewne teraz spadnie że czasem labo tak mają ale trochę stresa mam nie ukrywam 😑

A i kolejna wizytę mam 25 stycznia 😊😊
Ale masz dodatnie IgM czy IgG?

Do góry